Samolepka na stěnu – neobvyklý design

Samolepka na stěnu
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 29.8.2016 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) - Pořád vám chybí v bytě něco originálního? Tapeta není zrovna vaše oblíbená káva a barevný nátěr je fádní? Vyzkoušejte samolepky na stěnu. Je to nový trend dekorace bytů, která vnese do vašeho interiéru zajímavé motivy. Základem zůstává barevná stěna, jen na ni nalepíte motiv z bohaté škály nabídky. Motiv je vždy bílý, takže na stěně vynikne a barevné ladění interiéru nijak neovlivní. Samolepka na zeď dotvoří vaši představu, vnese do bytu svěží vítr designu.  Budete si připadat jako designéři, kteří vylepšují vzhled bytu a hledají takový motiv, který vystihne zájem či zaměření osazenstva bytu.

Zvířecí motivy nebo světoznámé stavby?

Témata samolepky na zeď jsou rozmanitá. Můžete vybírat z rostlinné říše, tyto motivy jsou oblíbené u dětí či mladých lidí. Jestliže určitá samolepka na stěnu se hodí do kuchyně jiná zase do ložnice. V ložnici se můžete inspirovat rostlinnými motivy nebo i světovými stavbami. Víte, jak to bude usínat pod motivem egyptských pyramid nebo Eiffelovky?  Můžete si představovat, že právě na tato místa bude směřovat vaše příští dovolená. Samolepky na zeď mohou být abstraktní, a dokáží vyvolávat různé představy. Někdy je to lepší než konkrétní samolepka na stěnu. Abstraktní motivy jsou neutrální a neomrzí se.

Interiér obzvláštní samolepky na zeď s abstraktivními motivy

Obrazy v bytech už vycházejí z módy, samolepka na stěnu je modernější a odpovídá lépe digitální době. Zvířátka v podobě samolepek nám oživí interiér, se živým tvorem bychom rozhodně měli více starostí. Moderní stavby na stěně nám připomenou zálibu v návštěvách světových velkoměst. Necháme se fascinovat úchvatnými mrakodrapy či odvážnými výtvory architektů. Abstraktní samolepky na zeď vytvoří zajímavý kout v jídelně či v ložnici. Dnes už není moderní takový nábytek, který zakrývá celou stěnu, designéři dávají přednost vzdušnosti. A na takovou plochu s barevným nátěrem se hodí samolepky na zeď. Navíc je můžeme obměňovat. Stojí jen pár korun.

Témata: samolepky na stěnu, samolepka, samolepka na stěnu | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.