Vymeťte s komínem i stará kamna

Kachlová kamna jsou cool
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 4.3.2016 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) - Zvedající se teploty ukazují na konec další topné sezóny. Patřila k těm lehčím, nenáročnějším. Napadlo Vás už, že za ušetřené topivo byste si mohli dopřát něco extra? Stará kamna sice možná ještě slouží dobře, ale obvykle se stává, že jejich věkovitost poznáte ve chvíli, kdy se to nejméně hodí. Totiž ve chvíli, kdy je potřebujete pořádně rozpálit, a ono se například ukáže, že je propálená některá z nutných součástek, bez nichž tak nefungují.

A co takhle svému topnému systému investice ušetřené za poslední mírné zimy vrátit? Vyměnit stará kamna za nová, krásná, kachlová. Kachlová kamna jsou ale nejen krásná, ale i praktická. Mohutné kachle totiž slouží nejen jako efektní dekorace, ale i jako praktický akumulátor tepla. Vaše nová kachlová kamna budou hřát ještě dlouho poté, co v nich uhasne oheň.

Moderní kachlová kamna

Kachlová kamna pamatujeme skoro všichni z chalup našich babiček a prababiček. Tento ryze klasický zdroj tepla ale během desetiletí nezaspal vývoj, a tak si dnes můžete pořídit moderní kachlová kamna, která v sobě snoubí nejmodernější materiály a zároveň klasickou konstrukci.

Kachlová kamna tak mají naprosto stejné vlastnosti jako například krbové vložky, ale přitom se snadno připojují na odvod spalin a hřejí a hřejí.

Kachlová kamna i pro romantiky

Máte rádi uklidňující pohled na praskající polena a plápolající plameny? Vězte, že kvůli němu nemusíte hned pořizovat krbovou vložku s obestavbou. Stačí si pořídit například tato kachlová kamna a máte vše, co jste si dosud jen přáli, a k tomu jednoduše a s minimálními náklady na instalaci.

Kachlová kamna, to je příjemné sálavé teplo z topeniště i z naakumulované energie v kachlech. S průhlednými dvířky je to i pohledová dominanta, ze které se po Vaší domácnosti, chatě či chalupě bude šířit kromě tepla i velká pohoda.

Témata: kachlová kamna, krbová kamna, krby, zahradní krby, krb | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.