Fakeer posiluje distribuci

Zadavatel: BON Media, s.r.o. | 2.12.2015 | Potraviny, tabák
Autor fotografie:

Praha (Pressweb) - Český výrobce energetického nápoje a sycených limonád s nezaměnitelnou lahví - FAKEER reflektuje na rostoucí poptávku a rozšiřuje své distribuční místa především v Praze a větších městech.

„V současné době rozšiřujeme prodejní místa, kde lze koupit jak energy drink, tak i nové limonády FAKEER. Nejsme součástí nabídky žádného řetězce s celorepublikovou působností a proto regiony s největší poptávkou pokrýváme dodávkami lokálním nezávislým prodejcům a do vybraných barů. Novinkou je rozjíždějící se spolupráce s čerpacími stanicemi OMV, uvádí Richard Němec ze společnosti Fakeer. Nápoje od Fakeera se daří prodávat prostřednictvím minimarketů, a tak není překvapením, že společnost úzce spolupracuje také s vietnamskými obchodními zástupci, kteří pomáhají s jazykovou bariérou a prosazením do prodeje ve večerkách a dalších obchodech. Rostoucí prodej je patrný také na oficiálním e-shopu FAKEER.

V případě velkoobchodního prodeje je kompletní portfolio FAKEER – energy drink a limo (malina, pomeranč, citron) k dostání v síti velkoobchodů JIP, Alimpex, Finosa, Mobidick, Gastrostella, La-Vin a další.

Témata: Fakeer, distribuce, energy drink, limonáda, prodej, dostupnost | Region: ČR

BON Media, s.r.o.

Sokolovská 55/81
Obrázek uživatele BON Media
Komunikačně kreativní agentura s velkými nápady.
BON Media, s.r.o.
Sokolovská 55/81