Odvoz odpadu a odvoz suti

Zadavatel: AT online media s.r.o. | 3.1.2013 | Auto-moto, logistika

Praha (Pressweb) - Po generálním úklidu domácnosti vám zbude spousta zbytečných věcí, které se rozhodnete zlikvidovat. Něco jiného je dát do pořádku interiér, a druhá věc je poradit si sespouští mnohem většího kalibru. Ať už nepořádek vznikne během stavby nového domu či při jeho rekonstrukci nebo po náročné akci v ulicích města. Odvoz odpadu patří k portfoliu služeb pražské firmy Autodoprava Vejšický, která všem zákazníkům nabízí maximálně pružný a cenově výhodný servis. A jak tým firmy realizuje dohodnuté zakázky? V co možná nejkratším termínu – za pomoci výkonné techniky a špičkového strojního zařízení.

Na nepořádek si umí posvítit!
Autodoprava Vejšický poskytuje kompletní služby v oboru odvoz odpadu na území celé Prahy a většinu zakázek dokáže plnit do 1,5 hodiny od přijetí objednávky. Jejích spolehlivých služeb mohou využívat jak soukromé osoby, tak i veřejné organizace a velké, střední či malé firmy. Kvalitně realizovány jsou zakázky malého i většího objemu.

Sháníte-li právě kontejnery na odpad, jste na správné adrese. Pracovníci z Autodopravy Vejšický na přání zákazníka přistaví kontejner na předem smluvené místo, následně zajistí odvoz suti či jiného druhu odpadu a zodpovídají také za jeho správnou likvidaci. Kontejnery na odpad si lze u pražské firmy vybrat ze dvou typů, a to buď kontejner Avia, nebo Tatra.

Jak vše funguje?
Je-li tým sehraný a navíc má k dispozici moderní zařízení, práce jde skutečně od ruky! Také odvoz odpadu či stavební suti se řídí předem stanovenými pravidly – a proto firma Milan Vejšický Autodoprava vlastní veškerá potřebná povolení nutná k nakládání s odpadem. Je vedena řádná evidence a každému klientovi je po skončení akce vydáno tzv. potvrzení o převzetí odpadu k zneškodnění (potřebné například ke kolaudačnímu rozhodnutí). Odvoz suti i jiných druhů odpadu firma realizuje v jakémkoliv množství a hravě si poradí i s těžko přístupným terénem. A to není všechno! Zákazníci si dále mohou u Autodopravy Vejšický kdykoliv objednat dovoz písku či štěrku, zemní práce nebo likvidaci demoličního a komunálního odpadu.

Témata: odvoz odpadu, odvoz suti, kontejnery na odpad | Region: Praha

AT online media s.r.o.

Zlatnická 9
Kontaktní osoba: Tuček Antonín