Nový e-shop s elektronikou Geret.cz vstupuje na trh

Zadavatel: Geret.cz | 2.4.2015 | Obchod, e-commerce
Autor fotografie:
Geret.cz

Praha (Pressweb) - 01. 04. 2015: Nový e-shop Geret.cz vstupuje do internetového prodeje s nabídkou kvalitní a přesto dostupné elektroniky přímo od prověřených čínských výrobců.

E-shop Geret.cz nabízí čínské, kvalitní a hlavně osobně prověřené produkty s prokazatelným výkonem. Důkazem toho, že produkty jsou opravdu individuálně testovány, je i relativně malá nabídka produktů v e-shopu. „Do finálního prodeje na e-shopu projde 18 % skutečně kvalitních výrobků, které zvažujeme do prodeje. Naším pravidlem je i přímý kontakt s výrobcem dané značky.“, přiblížil prodejní a výběrovou politiku provozovatel e-shopu Igor Léska.

Internetový obchod nabízí aktuálně trhem žádané a trendové zboží jako jsou smartphony, powerbanky nebo designové bluetooth reproduktory. V portfoliu jsou tak chytré mobilní telefony značky Anrecson, bluetooth reproduktory značky Amethyst nebo SoundTek music MusicPad a powerbanky značky Kejea. Na novém e-shopu Geret.cz najdete ale i kvalitní externí nabíječky, bluetooth klávesnice nebo pouzdra k tabletům. V neposlední řadě má e-shop v nabídce i počítače, a to značky Dell. „Samozřejmě plánujeme rozšíření sortimentu, ale nechceme slevovat z našich vysokých kvalitativních nároků. Na naše výrobky jsme již získali několik vynikajících recenzí“, doplnil Léska.

Geret.cz jednoduše nabízí kvalitní alternativu k zavedeným značkám, kde uživatel platí nejen za zakoupené zboží, ale především za všeobecné povědomí o značce. Více informací i kompletní nabídku naleznete na www.geret.cz

Igor Léska, jednatel
Tel.: +420 602 690 997, e-mail:leska@geret.cz

www.geret.cz

Textový soubor:
PřílohaVelikost
Soubor tz_geret.cz_.docx506.76 KB
Témata: elektronika, Geret.cz | Region: ČR

Geret.cz

Kolbenova 40b
Kontaktní osoba: Igor Léska
Jednatel
leska@geret.cz
Obrázek uživatele Geret.cz
Geret.cz se specializuje na elektroniku čínských značek.Snažíme se nabídnout výrobky za příznivé ceny s garancí a kvalitou, kterou pečlivě testujeme.
bintang, s.r.o. – divize Geret
Kolbenova 40b