CODEWARE na kongresu PHARMA Profit nabídne řešení pro zdravotnictví třetího tisíciletí

Zadavatel: CODEWARE | 19.3.2015 | Zdraví
Autor fotografie:
CODEWARE na kongresu PHARMA Profit nabídne řešení pro zdravotnictví

Praha (Pressweb) - 19. března 2015: Společnost CODEWARE představí na odborném kongresu PHARMA Profit výrobky ideální k rychlému sběru dat, jejich přenosu a dalšímu zpracování ve všech kategoriích zdravotnických zařízení.

Všechny prezentované produkty značky Honeywell se vyznačují bezproblémovým provozem, spolehlivostí, snadnou obsluhou a možností vzájemné komunikace. Přesně to vyžadují moderní provozy dnešních nemocnic, poliklinik či lékáren.

Srdcem expozice budou mobilní počítače Dolphin se speciální zdravotnickou úpravou, průmyslové obaly Captuvo určené pro iPod touch a snímače čárových a 2D kódů. Návštěvníci kongresu se mohou těšit také na originální hlasové řešení AccuNurse a různé druhy tiskáren.

Každý, kdo hledá efektivní řešení do zdravotnického provozu, by měl navštívit stánek společnosti CODEWARE na kongresu PHARMA Profit. S podtitulem „Péče o zdraví v nové dimenzi třetího tisíciletí“ ho najde v olomouckém Clarion Congress hotelu 24. března od 8.00 do 17.00 hodin.

CODEWARE, s. r. o. nabízí komplexní řešení v oblasti automatické identifikace. Na českém trhu patří mezi význačné dodavatele čárových kódů, sběru dat a RFID technologií s vlastními skladovými zásobami. Řadí se mezi nejvýznamnější distributory světových výrobců. Jako systémový integrátor doplňuje dodávky hardwaru o vlastní softwarové řešení, poskytuje odbornou konzultaci, zaškolení a podporu servisního střediska.

Kontakt pro média:

Aneta Netáhlová – product & marketing manager

Email: aneta.netahlova@codeware.cz

Tel: +420222562444

Textový soubor:
PřílohaVelikost
Microsoft Office document icon tz_pharmaprofit.doc1.92 MB
Témata: lékárny, farmacie, AUTO-ID | Region: ČR

CODEWARE

Jaromírova 37
Kontaktní osoba: Aneta Netáhlová
Product & marketing manager