Revize plynových zařízení Karma, Mora, Gamat, Moratop každé tři roky

Revize plynových zařízení Karma, Mora, Gamat, Moratop
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 9.8.2022 | Služby

Praha (Pressweb) - Je ideální čas věnovat péči plynových spotřebičům. Jejich kontrolu neodkládejte, i když máte pocit, že léto nikdy neskončí. Protože ceny plynu rostou, každé vyčištění a vyladění vám umožní snížit spotřebu, a to se bude v zimním období počítat. Revize plynových zařízení Karma, Mora, Gamat, Moratop by se podle zákona měly provádět jednou za tři roky. Povinné jsou pro firmy, ale každý technik vám řekne, že se  vyplatí i pro domácnosti. Při revizi se technici zaměřují na únik plynu, nejen na skutečný, ale i potenciální. Dokáží zjistit, které součásti jsou tak opotřebované, že by s nimi mohly být v dalších měsících problémy.  

Revize plynových zařízení Karma, Mora, Gamat, Moratop – co všechno se kontroluje

Revize plynových zařízení Karma, Mora, Gamat, Moratop se týká všech důležitých součástí plynového spotřebiče i plynového vedení. Technik prověřuje membrány, termočlánky a čidla průtokových ohřívačů, čistí výměníky, hořáky a trubky odtahu spalin, případně je rovnou vymění. Revize plynových zařízení Karma, Mora, Gamat, Moratop zahrnuje i seřízení průtoku plynu a regulátorů, výměnu pojistek, případně výměnu i starých plynových kohoutů. Hodně lidí si myslí, že například trubky, přívodní hadice či kohouty na vedení plynu vydrží léta a nic se nestane. Ale vývoj techniky jde rychle dopředu a výrobci nabízejí stále bezpečnější součástky.

 

Důležitá je také vstupní revize plynových spotřebičů

Stále platí, že kontrola plynového spotřebiče by měla být jednou za rok. Pokud termíny dodržujete, návštěva technika vás nepřijde nijak draho. Navíce zjistíte, že čištění spotřebiče bylo potřebné. Revize plynových zařízení Karma, Mora, Gamat, Moratop by měla být důkladnější. První revize se provádí při uvedení spotřebiče do provozu. Většinou se o ni postará firma, která vám zařízení instaluje. Ale jsou i jiné možnosti. Na e-schopu jste si v akci koupili plynový spotřebič, ale instalaci si musíte zařídit sami. Vždy si vybírejte firmu, která vám nabízí i vstupní revizi. Ta je důležitá například i pro pojišťovnu. Při nehodě, která vznikla závadou plynového spotřebiče, vám pojišťovna bez platné revize škody těžko proplatí.

 

Témata: revize plynového zařízení karma, karma, Mora, gamat, moratop | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
Obrázek uživatele SEO Services
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Česká republika
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300