Správa činžovních domů jako dokonalá ochrana před problémy s pronájmy

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 20.4.2022 | Reality, bydlení

Kdokoliv někdy zkusil pronajímání nemovitostí, tak potvrdí, že rozhodně nejde o legraci a pohodovou práci. Pro spoustu lidí se zdá jako nepřekonatelná bariéra už jen komunikace s klienty v jediném bytě.

Jsou tu ale mnohem větší a obtížnější výzvy, jako je například provoz celého činžovního domu. V takovém případě je rozhodně pokus o samostatné vedení v rámci jednoho člověka opravdovou ekonomickou sebevraždou. Existují totiž možnosti, jak se za cenu drobné investice zbavit těch největších strašáků, které všechny majitele nemovitostí při pronájmech děsí.

Zapomeňte na obavy o to, jestli vám klienti zaplatí

Jednou z těch největších obav je pochopitelně to, jestli budou vaši klienti plnit veškeré smluvené požadavky. Tento nepříjemný stav jednoduše nikdy nepřestane. Provoz domu jako takového něco vždy stojí, takže máte jistotu, že nezaplaceným nájemným nepůjdete k nule, ale spíše do mínusu.

Často ale zároveň dochází k tomu, že nepoctiví klienti využívají toho, že činžovní domy Praha nabízí ve velkém počtu. Často tak jdou dům od domu. Tyto problémy se vás už ale pod správnou nemovitostí už netýkají. Naše společnost dokáže vybírat ty klienty, kterým můžete opravdu věřit. Zároveň je naší komplikací, nikoliv vaší, pokud někdo z klientů nebude moci plnit svoje závazky.

Nemusíte se již bát o technický stav nemovitosti

Naši odborníci z happyhouserentals.com mají zkušenosti také se zprostředkováváním kompletní technické péče o velké i malé nemovitosti. nemusíte se tak již starat o žádné detaily, jako je kontrolování atestací, kolků a pravidelných kontrol. Stejně tak počítejte s tím, že naše realitní kancelář dokáže zařídit nonstop technický servis, který se v rámci péče o nemovitosti vždy hodí. Nikdy nevíte, co přijde zítra.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Česká republika
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667