Realitní kancelář jako vás věrný pomocník při podnikání v Praze

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 3.12.2021 | Reality, bydlení

Realitní kanceláře jsou velice důležitou součástí realitního trhu. Víceméně jsou naprostou páteří, a tak od jejich kvality může být odvozená vlastně kvalita celého realitního trhu v dané oblasti nebo konkrétní zemi. Většina realitních kanceláří se zaměřuje především na prodej a nákup nemovitostí.

Existují i takové, jako naše happyhouserentals.com, které jsou odborníky na širokou podporu podnikání, pronájmů i prodejů nemovitostí, se všemi příbuznými službami.

Pronajímání nemovitostí s menším rizikem

Základem této služby je pochopitelně pronajímání nemovitostí, které může být díky skupině specifických funkcí mnohem jednodušší. Služba zvaná jako správa nemovitostí Praha je k dispozici v hlavním městě a jejím blízkém okolí.

Využívat ji mohou víceméně téměř všichni. Službu může využívat jak libovolná fyzická osoba, tak developeři, podnikatelé, firmy a dokonce ji mnohdy využívají také celá společenství vlastníků nemovitostí. Spočívá v tom, že nabízí svým klientům celou řadu dílčích služeb, které mohou pomoci s větším pohodlím při pronajímání a stejně tak ochránit před finančními ztrátami, krádežemi a také do jisté míry před technickými závadami.

Stěhování, příprava k prodeji i konzultace

Rozhodně neplatí pravidlo, že kdo u nás neprodává, není naším zákazníkem. Naopak jsme k dispozici komukoliv, kdo potřebuje pomoci se svými nemovitostmi. Díky tomu, že nabízíme celou řadu úkonů v rámci správy, jsme schopni mnohé z nich nabídnout také jako samostatnou službu.

Příkladem mohou být například stěhovací práce nejen pro osobní potřeby, ale i přesídlování společností. V poslední době je velice oblíbenou součástí také takzvaný homestaging. Jedná se o službu, při níž profesionálové udělají pro potřeby pronájmu a prodeje nemovitosti dokonalou fotodokumentaci. Ta se netýká jenom technické kvality a náročnosti fotografie, ale také přípravy nemovitosti k co nejlepší prezentaci.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Česká republika
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667