Betonářská ocel cena - I to odběratele zajímá

Betonářská ocel cena
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 8.9.2021 | Průmysl, energetika

Praha (Pressweb) - Roxory a kari sítě? To je hutní materiál, který se používá do betonu. Roxory jsou ocelové tyče různého průměru s typickými výstupky na svém povrchu – žebírkováním. Tato speciální úprava povrchu ocele umožňuje, aby se beton pevněji spojil s ocelí a vytvořil železobeton. Vzniká tak nový materiál, který se od betonu odlišuje zejména velkou odolností vůči tažným silám. Beton je odolný vůči tlaku, ale až ocel mu dodá novou vlastnost, díky které je tento materiál stále prakticky nenahraditelný. Betonářská ocel a cena jsou pro výběr vhodných produktů pro betonování velmi důležité.

Betonářská ocel zahrnuje více produktů a jejich cena se liší

Betonářská ocel se žebírkováním se vyrábí válcováním za tepla na soustavě válcovacích stolic a při poslední operaci se vytvářejí výstupky – žebírka. Následně jsou tyče ochlazeny. Tato ocel většinou většího průměru je dodávána v tyčích a vykazuje větší plasticitu. Jiný produkt – ocel do betonu ve svitcích se vyrábí také válcováním za tepla, poté je navinuta na svitek a natažena. Má menší plasticitu a její cena se od ocele s řízeným ochlazováním liší. Betonářská ocel cena – podle této kategorie lze vybírat i v e-shopech.

Betonářská ocel - se žebírkováním, hladká nebo ve svitcích

Betonářská ocel – to jsou výrobky se žebírkováním, hladká ocel i svitky. Každý produkt je vhodný pro jiný účel a také cena se liší. Při volbě způsobu betonování je důležité, zda roxory budou umístěny volně v betonu nebo v konstrukcích. Ocel do betonu se výborně svařuje, ohýbá a zkracuje. Při vytváření železobetonových bloků a staveb se ocelové tyče se žebírkováním upraví do konstrukcí, svaří se a poté se prolévají betonem. Při betonování základových desek nebo stěn se používají tzv. kari sítě, což jsou ocelové dráty menšího průměru už předem svařené do sítí s různě velkými oky.

 

Témata: betonářská ocel cena, cena betonářské oceli, betonářská ocel, hutní materiál | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
Obrázek uživatele SEO Services
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Česká republika
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300