Díky elektronickým cigaretám si můžete užít kouření, aniž byste obtěžovali okolí

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 30.3.2021 | Potraviny, tabák

Kouření je návyk, který si spousta lidí vypěstuje hodně brzy v mládí, když ještě nemá člověk ponětí o tom, jaké problémy to do budoucna může působit. Spoustě lidí totiž může bránit kouření i v takových věcech jako je práce, intimní život a s tím spojené soužití s osobami kolem. Díky elektronické cigaretě ale dostáváte unikátní možnost kouřit i nadále, ale aniž byste rušili svoje okolí.

Jak elektronická cigareta funguje?

Elektronická cigareta, jak lze odvodit také z názvu, je elektronické zařízení. Namísto tabáku se zde používají specializované vodní emulze, které obsahují specifické složení látek a mimo jiné také různá aromata. Ta mohou u kouře tvořit vůni, která nahradí klasický kouřový smrad a některé dokonce mohou tvořit i chutě. Elektronické cigarety jsou vybaveny nádobkou, do které se tekutina doplňuje a ve které je také vložené topné tělísko.

Tělísko se žhaví standardní elektrickou spirálou, která je napájená baterkou uvnitř cigarety. Ta je potřeba pravidelně dobíjet buďto jakoukoliv klasickou koncovkou, nebo také pomocí mikro USB. Tělo cigarety je ale velice dobře chráněno proti jakémukoliv výhřevu. Může tak v dlani maximálně jen příjemně hřát, ale nestane se, že by teplota dokázala rozpálit tělo cigarety nebo dokonce spálit rty.

Kde se dají elektronické cigarety sehnat?

Jednorázové cigarety lze sehnat na specializovaných internetových portálech nebo v kamenných obchodech, kterých je všude dost. Specializované obchody mají tu výhodu, že neprodávají pouze samotné elektronické cigarety, ale také veškeré příslušenství, které k nim patří. Můžete zde tedy zakoupit například i náhradní náplně, nebo si přizpůsobit tělo elektronické cigarety novinkami jako jsou vlastní gripy nebo speciální náustky.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Česká republika
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667