Vlastníte činžovní dům a nechcete na to být sami? Realitní kanceláře vám pomohou víc, než kdykoliv předtím!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 30.10.2020 | Reality, bydlení

Pokud se připravujete na podnikání v oblasti pronájmu jedné či více bytových jednotek, tak si zajisté připravte pevné nervy. Případné peníze v moment, kdy vše funguje, jak má jsou příjemné, ale málokdy se věci odvíjejí podle původních představ. Dnes na to ale nemusíte být ani zdaleka sami!

Správa činžovních domů vás ochrání před ztrátami peněz

Jedná se o službu, kterou provozují rozsáhlejší realitní společnosti jako například happyhouserentals.com a díky tomu mají i možnost nabídky komplexních možností. Strach každého majitele při pronájmu nemovitostí začíná především u případných finančních ztrát, které mohou být v některých případech až neúnosné. Jednoduše se může stát, že se propadnete do statisícové pasti v moment, kdy se vaši zákazníci vykašlou na povinnost platit, nebo dokonce poškodí váš majetek. Se správou nemovitostí se konkrétně tohohle strašáka nemusíte obávat. Veškeré platební a právní povinnosti totiž na sebe přebírá realitní kancelář a díky tomu vám ušetří spoustu starostí při případném řešení problémů, a především má mnohem lepší kontakty a zkušenosti s podobnými případy.

Úklidy, údržba i inventář se zdá druhořadý, ale je potřeba

Správa činžovních domů se zaobírá i menšími dílčími službami, které ale dokáží, jak zvýšit úroveň vámi nabízeného ubytování, tak rovněž udržet nemovitosti i při dlouhém užívání v dobré kondici. Jakýkoliv úklid či údržba společných i soukromých prostor zajistí, že nedojde k domu k větším haváriím s dalekosáhlými dopady, a i v jejich případě dokáže skvěle zareagovat. Zároveň je důležitá i kvalitní inventarizace vybavení bytu a domu. Při jeho vyhotovení je pak mnohem jednodušší jakékoliv řízení při pojistných událostech či při vymáhání porušeného a odcizeného majetku z pronajaté nemovitosti.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Česká republika
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667