Klíčové důvody pro svěřit své nemovitosti pod správu

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 29.6.2020 | Reality, bydlení

Možná i vy patříte mezi podnikatele v oblasti realit a říkáte si, že je správa nemovitostí pro vás zbytečnou službou a že ji neupotřebíte tak, jak by bylo třeba. Bohužel přesně to si myslí spousta lidí, kteří později litují v moment, kdy je na hledání právního či realitního zastoupení při obtížích příliš pozdě. Jaké klíčové výhody vám přitom správa nemovitostí může nabídnout?

Správa domů, bytů či činžovních domů? Je to jedno!

Přesně tak jak stojí v nadpisu. Je úplně jedno, jaký typ nemovitosti vlastníte, protože správa nemovitostí dokáže pokrýt ohromné spektrum realitních služeb. Je to dané především faktem, že se nejedná o striktně dané služby, ale o pohyblivý balíček. Nabízejí vám je takové kanceláře, jako je například happyhouse-sprava.cz. Ty mohou nabídnout širokou působnost na realitním trhu a díky ohromnému spektru nabízených jednotlivých služeb i balíček, který doslova padne na míru každému druhu podnikání v rámci realitního trhu.

Spousta výhod za málo peněz

Druhou otázkou je, jak je to s financemi a zdali se vám tato investice vůbec platí. Různé realitní kanceláře používají odlišné způsoby výměry poplatků za tuto službu. Některé to orientují podle soupisu garancí a dílčích služeb v nabídce a jiné naopak podle rozsahu vašeho podnikání. To je především důvod, proč je správa činžovních domů či bytů tak moc individuální. Realitní kanceláře si totiž moc dobře uvědomují víceméně jediný smysl podnikání, kterým je finální výdělek. I proto je nakonec finální propočet ceny služby orientovaný většinou podle počtu pronajímaných bytových jednotek či podle podmínek, za kterých jsou nabízeny. Zkráceně řečeno je tento metr právě tím důvodem, proč se nemusíte obávat toho, že by vám jakkoliv správa nemovitostí přerostla přes hlavu a stala se prodělečnou.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Česká republika
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667