Profilová ocel, která splní vaše očekávání

Profilová ocel
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 13.6.2020 | Průmysl, energetika

Praha (Pressweb) - Profilová ocel je velice praktickým typem hutního materiálu, který nachází široké uplatnění především v oblasti stavitelství, ale také v mnohých dalších. Pokud potřebujete ocel odpovídající kvality, zaměřte se na toho správného specialistu.

Profilová ocel je sortimentem nabývajícím mnoha podob. Různé tvary, délky, šířky a tloušťky oceli. Tento hutní materiál vám poslouží při výstavbě jakékoliv ocelové konstrukce. Přidanou hodnotou je snadné dělení materiálu a zároveň možnost svaření. Profilová ocel se vám stane doplňkem, s nímž zpevníte, vyztužíte a vybudujete stavby libovolného charakteru.

Profilová ocel v podobě tyčí

Dopřejte si kvalitní tyče odlišného průřezu, jejichž variabilitu a flexibilitu ocení při práci dozajista každý. Volit lze z tyčí odlišného tvaru. Vedle tyčí se čtvercovou či kulatou základnou jsou to také výrobky ploché nebo ve tvaru písmene T a L.

Profilová ocel tohoto typu je tvořena válcováním za tepla se zaručenou svařitelností, popřípadě tvořena za studena. Skladem jsou nejrůznější délky tyčí, které splňují všechny potřebné normy, a tak je garantována jejich kvalita a potřebné vlastnosti.

Nakupujte tyče od Techminat s.r.o.

Spolehněte se v tomto směru na profesionálního dodavatele hutního materiálu. Technimat s.r.o., to není jenom prvotřídní profilová ocel, ale také řada dalších výrobků, od betonářské oceli, přes plechy, až po jakly, trubky a ocelové nosníky. Využijte individuálního přístupu k zákazníkovi, nabídku šitou na míru a možnost dopravy na konkrétní místo určení. Tyče od Technimat s.r.o. jsou předzvěstí pohodlné a rychlé práce, jejímž výsledkem bude stavba dle odpovídajících parametrů. Vedle pestrého produktového portfolia si dopřejete také široké nabídky přidružených služeb ve spojení s velice zajímavými cenami.

Témata: profilová ocel, hutní materiál, ocelové profily, tyče, jakly, úhelníky | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
Obrázek uživatele SEO Services
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Česká republika
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300