Se špinavými šperky si ultrazvukové čističky poradí raz dva!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 7.10.2019 | Průmysl, energetika

Snad úplně každý někdy řešil, že jeho oblíbený šperk už není tak krásný, jako býval kdysi. Na šperky působí nejen běžné znečištění, například v podobě prachu nebo mastnoty, ale podepisuje se na nich i zub času, který je nemilosrdný a dokáže za sebou zanechat nesmazatelnou stopu. Máte-li doma šperky, které už nezáří novotou a které by si zasloužily dostatek pozornosti a péče, pak vám rádi poradíme, co na znečištěné šperky skvěle funguje.

Efektivní pomocník se skvělými výsledky

Znáte ultrazvukové čističky? Pokud ne, pak byste určitě měli vědět, že představují revoluci v čištění. Jde o velmi šikovné přístroje, které fungují na principu ultrazvukem vytvářených drobných perliček vody. Těch během čištění vznikne opravdu hodně a vlivem jejich působení na čištěný předmět dochází k oddělování nečistot, které se z předmětu uvolní šetrně a bez sebemenšího poškození.

Pořídit si je můžete i domů

Ultrazvukové čističky jsou známé svými skvělými výsledky. Jen málokterý způsob čištění dosahuje takové efektivity, jako právě čističky fungující na principu ultrazvuku. Jsou velmi šetrné, takže při čištění nedochází k poškození čištěného předmětu, díky čemuž s nimi lze čistit naprosto cokoli. Vzhledem k velikosti čištěného předmětu je potřeba vybírat vhodnou velikost čističky. Pořídit si ji můžete i domů, podívejte se na e-shop ultrazvuk.eu, kde najdete pestrou nabídku.

Čistit s nimi lze nejen šperky

Ultrazvukové čističky se osvědčily nejen v čištění šperků, ale i dalších předmětů. Mimo jiné prosluly také tím, že vyčistí i tzv. slepá místa, která běžným čištěním vyčistit nelze. S jejich pomocí tak lze čistit například příbory, brýle, rovnátka, stejně tak i mince nebo třeba lékařské nástroje.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Česká republika
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667