Kovovýroba zajistí výrobu konstrukce pro solární panely

Kovovýroba
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 15.7.2019 | Průmysl, energetika

Praha (Pressweb) - Když se elektrická energie stále zdražuje, lidé přemýšlejí, jak by ušetřili. Jednou z cest jsou solární panely, které si namontují na střechu domu, fasádu nebo postaví na zahradu. Elektřinu mohou pak přímo odebírat, uchovávat ji ve formě baterií nebo prodávat do sítě. Většinou to řeší tak, že panely využívají například na ohřev vody v domě nebo bazénu. I odborníci tvrdí, že solární energie se u nás využívá velmi málo. Dokáží si představit, že každý majitel domku ve vesnici by měl na střeše přijímač sluneční energie. Montáže zajistí kovovýroba specializované firmy.  

Solární panely připevní na střechu firma Promal

Aby si lidé mohli instalovat solární panely na střechu domu či fasádu, potřebují nejen vlastní solární zařízení, ale také kovové držáky, k nimž se panely upevní. Například firma Promal z Jílového u Prahy, ve své provozovně kovovýroba vyrábí držáky pro různé typy panelů, a celý solární systém také montuje. Konstrukce vyrobená z kovových dílů je pevná, odolná, a zaručuje, že se panely ani pod tíhou sněhu neuvolní. Firma spolupracuje s výrobcem panelů, takže kovové držáky vyrábí přesně podle jejich parametrů. Jsou bezpečné a trvanlivé.

Energie ze slunce je levná a zvyšuje soběstačnost

Solární panely jsou krokem k větší soběstačnosti vlastníků domů. Globální oteplování umožňuje i v našich zeměpisných šířkách přijímat dostatek slunečního svitu k výrobě elektrické energie. Majitelé těchto domácích „solárních elektráren“ jsou překvapeni, kolik energie dokáže slunce na jejich střeše vyrobit. Je opravdu pohodlné mít vlastní zdroj energie. Jak se zvětšuje počet výrobců solárních panelů, klesá cena tohoto zařízení. Dnes si fotovoltaické zařízení na střechu už může dovolit téměř každý vlastník rodinného domku. A pokud máte větší nevyužívanou plochu, dejte solární panely tam, ať vám vydělávají.

 

Témata: Promal, kovovýroba, solární panely konstrukce, konstrukce, kovové konstrukce | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
Obrázek uživatele SEO Services
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Česká republika
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300