Chceš změnit zaměstnavatele, ale nechceš změnit obor?

Zadavatel: Seokonzult.cz | 24.2.2019 | Kariéra, vzdělávání
U&SLUNO

Neměl si zatím štěstí na svého zaměstnavatele? Trápí tě, že do práce nechodíš s radostí? Můžeš to změnit. Dnes existuje mnoho zaměstnavatelů, kteří se o své zaměstnance starají a váží si jich. Nejsou to jen postavy z bájí a pověstí. Jestliže tě baví IT a už máš nějaké zkušenosti, pošli životopis do firmy U&SLUNO, která je jednou z těch, kam budeš chodit rád a s úsměvem.

O specialisty v informačních technologiích je dnes velký zájem. I když mnohé firmy investují do automatizace, IT specialisté jsou zaměstnanci, které ani nejmodernější stroje nenahradí. Jsi to právě ty, bez koho mnohé firmy nemohou fungovat. Máš rozhodně na výběr, nabídek volných pracovních pozic ve tvém oboru je mnoho.

Naším tipem je práce v U&SLUNO, v dynamické softwarové a konzultační firmě, která poskytuje poradenské a konzultační služby v oblasti informačních technologií a pro retail. Pošli životopis a #joinus.

Jakou pozici obsadíš ty?

Pokud patří k tvým požadavkům přátelské prostředí a možnost se učit stále něčemu novému, firma U&SLUNO je právě pro tebe. Aktuální seznam volných pracovních pozic najdeš na joinus.cz. Kterou z volných pozic obsadíš právě ty?

Nezáleží na tom, odkud pocházíš nebo kde zrovna žiješ. Firma U&SLUNO nabízí možnost pracovat formou Home Office. Jinými slovy nabízí možnost pracovat odkudkoli z České republiky. To je lákavé, že?

Čekají tě mnohé benefity

Pracovat formou Home Office není prvním ani posledním benefitem, který firma nabízí. Ve firmě na tebe čeká přátelský kolektiv a velmi milé pracovní prostředí, díky kterému budeš chodit do práce s úsměvem na rtech. Očekávej také skvělou kávu a takzvané čokoládové středy, které budou nejsladším dnem v týdnu.

Ještě stále váháš nad posláním životopisu? Už neváhej ani chvilku a přesvědč se o tom, že existují i zaměstnavatelé, kteří se o své zaměstnance starají.

Témata: joinus | Region: Moravskoslezský kraj

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Seokonzult.cz

Bruzovská 1840
738 01 Frýdek-Místek
SEO Specialista Tomáš Stýskala již od roku 2009 poskytuje služby optimalizace webových stránek, linkbuildingu a PR.
Tomáš Stýskala
Bruzovská 1840
738 01 Frýdek-Místek
Česká republika
info@seokonzult.cz