Tipy, kam se vydat s partou přátel

Zadavatel: Seokonzult.cz | 26.12.2018 | Sport, volný čas, zábava
bowling

Přátele by nikdo z nás neměl zanedbávat. Pokud máme chvilku volného času, není důvod, abychom si s partou přátel někam nevyjeli. Je tolik možností, co můžeme podniknout! Můžeme zamířit na oblíbený festival, jestli se zrovna koná, můžeme jít do kina či na bowling. I obyčejná večeře se cení. Jestliže se svými přáteli chcete zažít něco nevídaného, na co nemáte čas každý den, máme pro vás pár tipů.

Samozřejmě nemusíte jezdit daleko. I v České republice se toho dá zažít skutečně mnoho. Abyste nemuseli přemýšlet o mnoha možnostech, přinášíme vám seznam toho nejlepšího, co můžete podniknout s partou přátel.

Už jste slyšeli o únikových hrách?

Zábava zhruba na hodinku – to jsou únikové hry. V současné době se staly velice oblíbené a nemůžeme se tomu divit. Právě tyto hry jsou skvělé pro partu přátel, ale milují je i velké rodiny či zaměstnavatelé, kteří ve stylu únikové hry zařídí teambuilding.

Jedná se vlastně o to, že jste uzavřeni do místnosti, z níž se musíte v časovém limitu dostat ven. Samozřejmě to není tak jednoduché, jak se na první pohled může zdát. Ven se totiž dostanete jen tehdy, když najdete a následně rozluštíte hlavolamy či rébusy a hádanky.

Únikové hry jsou vhodné pro skupinu dvou až šesti či osmi osob, tudíž pro partu přátel je to jako ušité! Nejlepší únikové hry najdete v Česku v Ostravě nebo taky v Brně.

Jsou libo šlapadla či čluny?

Pokud si chcete s přáteli jen povídat a pokud nechcete být nijak rušeni, pronajměte si v Praze šlapadlo nebo člun. Jen na vodě jste v naprosté diskrétnosti, poslouchat vás můžou jen lidé, kteří projedou kolem vás.

Samozřejmě do člunu či na šlapadla se vydejte až tehdy, kdy bude teplo. Ani dvacet stupňů nad nulou ještě není přijatelná teplota. Raději si počkejte až na léto či se modlete, ať teploty vyskočí nad pětadvacet stupňů už v květnu.

Témata: Praha, Brno, Ostrava, únikové hry, bowling, volný čas, zábava | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Seokonzult.cz

Bruzovská 1840
738 01 Frýdek-Místek
SEO Specialista Tomáš Stýskala již od roku 2009 poskytuje služby optimalizace webových stránek, linkbuildingu a PR.
Tomáš Stýskala
Bruzovská 1840
738 01 Frýdek-Místek
Česká republika
info@seokonzult.cz