Ploty ohraničují a chrání pozemek

Ploty pro ohraničení a ochranu pozemku
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 11.9.2018 | Stavebnictví

Praha (Pressweb) - Možná, že v USA mají rodinné domky bez oplocení, ale u nás i v Evropě je jiná tradice. Ploty ohraničují pozemky a dávají signál ostatním, že jde o soukromí, které si každý chrání. Jsou ploty, které lze jen těžko překonat, ale jsou i jiné, které ohraničují areál jen symbolicky. Umožňují však instalovat na určená místa elektronická zařízení, která pak vytvářejí dokonalou ochranu. Majitel usedlosti může vědět doslova o každém „šustnutí“ a žádný zloděj ho nepřekvapí. Ty tam jsou idylické doby, kdy si lidé nechávali odemčené dveře a nic se jim neztratilo.

Oplocení má mnoho různých variant

Oplocení může mít mnoho variant. Nejjednodušší je s kovovými sloupky a pletivem. Atraktivní jsou zděné sloupky nebo kamenné, mezi nimiž jsou instalované plotové rámy s různou výplní. Může to být pletivo, dřevěné palubky i mříže. Takové ploty jsou velmi zajímavé, ale rozhodně dražší než kovové sloupky a pletivo. Oplocení ze zděných sloupků a plotových rámů by mělo ladit s architekturou domu. Pokud je dům jednoduchý a střídmý, pak není vhodné stavět ploty se zdobenými tepanými mřížemi. Součástí architektonického návrhu domu či jiného objektu, by měl být i návrh vhodného oplocení.

Součástí oplocení jsou také vjezdové brány

Součástí oplocení jsou brány nebo vrata. Na výběr je také mnoho možností. Můžete si vybrat tradiční křídlová vrata nebo automatické posuvné brány. Někdo ctí tradici a nevadí mu, že musí vystoupit z auta a vrata si sám otevřít a zavřít. Takové brány a ploty jsou vidět u starších objektů. Majitelé nových usedlostí však dávají přednost komfortu a vybírají z nabídek automatických bran a vrat. Ty mají elektrický pohon a ovládají se dálkovým ovládáním. Posuvná brána se instaluje tam, kde je alespoň na jedné straně vjezdu dostatečné místo pro zasunutí křídla.

 

Témata: ploty, plotové díle, mobilní ploty, mobilní oplocení, plot, brány, branky | Region: Praha

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
Obrázek uživatele SEO Services
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Česká republika
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300