Hutní materiál – vybírejte z co nejširší nabídky

Hutní materiál
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 11.9.2018 | Průmysl, energetika

Praha (Pressweb) -Pokud potřebujete pro zhotovení konstrukce nebo k jinému účelu hutní materiál, vybírejte vždy z co nejširší nabídky. Nespokojte se s tím, co je k dispozici, ale vyžadujte jen to, co je pro vás nejvýhodnější. Jen tak bude vaše stavba ekonomická a nebudete zbytečně vyhazovat peníze. Úplný sortiment hutního materiálu nabízí například firma Technimat. Na výběr je betonářská ocel, profilová ocel, jakly, trubky, plechy a další výrobky, například oplocení a pletivo. Firma vám vybrané zboží připraví, případně nařeže, rozstříhá, zformuje na požadovanou délku a tvar, a také dopraví až na místo.

Hutí materiál je i betonářská ocel

Hutní materiál jako je betonářská ocel slouží k výrobě železobetonu. Beton je bez ocelové výztuže málo odolný v tahu. Ocel mu dodává další vynikají vlastnosti a vzniká tak bezkonkurenční materiál. Betonářská ocel jsou tyče různého průměru se žebírkováním. Jsou to výstupky po obvodu tyče, díky nimž se vytváří velmi pevné spojení ocele s betonem. K výrobě základových desek nebo stěn se používají svařované sítě ze žebírkovaného drátu, tzv. kari sítě. Sortiment hutního materiálu tvoří také ocelové profily. Jde o traverzy různého průřezu, nejčastěji ve tvaru velkých písmen I, U, T a H.

Jakly se hodí pro výrobu nejrůznějších konstrukcí

Hutní materiál má opravu široké použití. Trubky se hodí pro vedení kapalin a plynů. Například bezešvé trubky, které se vyrábějí válcováním za tepla i za studena, najdou uplatnění v zařízeních pro hydraulické a pneumatické rozvody, nebo pro výrobu vstřikovacího potrubí. Jakly jsou hutní materiál uzavřeného průřezu, většinou čtvercového nebo obdélníkového tvaru. Tenkostěnné jakly se používají pro lehké konstrukce v interiérech, silnostěnné jakly tvoří základ většiny konstrukcí. Jsou z materiálu, který se dá dobře svařovat, ale spojují se také šrouby či nýty.

 

Témata: hutní materiál, sortiment hutního materiálu, trubky, jakly, profily I, U profily | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
Obrázek uživatele SEO Services
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Česká republika
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300