Rámy, boxy, kóje či konstrukce pro solární panely zajistí kovovýroba

Koje, boxy a další kovovýroba
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 28.8.2018 | Průmysl, energetika

Praha (Pressweb) - Někteří zákazníci žádají výrobu nejrůznějších konstrukcí, například pro solární panely, skleníky či lehké stavby, potřebují zhotovit rámy, obrubně či různé boxy. Další si objednají výrobu samonosných bran či skládacích vrat, případně kovového oplocení. K tomu slouží kovovýroba. Je to obor, kde je nutné ovládat mnoho řemeslných činností, například obrábění kovů, jejich svařování, broušení, stříhání, řezání či frézování. Ne každá zámečnická dílna dokáže vyrobit přesný a kvalitní výrobek podle přání zákazníka. Firma Promal z Jílového u Prahy se na tuto činnost specializuje. 

Stačí nápad, ostatní si vezme na starost kovovýroba

Kovovýroba zahrnuje nejen výrobu konkrétních výrobků, například oplocení, bran, branek a vrat, ale také zhotovování žebříků na míru, nejrůznějších zábradlí a kovových schodů. Většina zákazníků si sebou přinese potřebnou dokumentaci k výrobě, nebo jen nápad. Technici firmy Promal dokáží z tohoto nápadu zpracovat potřebnou dokumentaci, která pak slouží samotné výrobě.  I sebelepší myšlenka však potřebuje posouzení, zda je vůbec proveditelná za současných podmínek, a zda bude sloužit svému účelu. Kovovýroba umí dělat téměř kouzla, ale ne nemožné věci.

Chcete samonosnou bránu či teleskopická vrata?

Častým požadavkem, jímž se kovovýroba zabývá, je zhotovování automatických vjezdů k domům či areálům. V dnešní době už nechtějí majitelé nemovitostí obyčejné brány, které je nutné ručně otvírat a zavírat. Dávají přednost automatice. Tu splňují samonosné nebo pojezdové brány, ale také skládací či teleskopická vrata. Tento způsob úpravy vjezdů na soukromé pozemky splňuje požadavky na komfort a spolehlivost. Nejen brána, ale i celkové oplocení je důležité. Zvolíte obyčejné dřevěné plaňky, které vydrží jen pár let, nebo dáte přednost plotu s pozinkovými sloupky a kvalitnímu pletivu? To zajistí kovovýroba.

 

Témata: kovovýroba, ploty, kóje, kovové boxy na míru, mobilní ploty | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
Obrázek uživatele SEO Services
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Česká republika
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300