Pestrý výběr pracovních oděvů a pomůcek pěkně na jednom místě

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 27.8.2018 | Stavebnictví

Existuje celá řada zaměstnání, ve kterých je povinné nosit pracovní oděvy, případně používat ochranné pracovní pomůcky. Speciální oděvy ale nemusíme používat pouze v zaměstnání, hodí se například i na zahradě nebo tehdy, kdy se rozhodnete postavit si rodinný domek. Určitě i vy pro sebe žádáte kvalitu, od které očekáváte nejen prvotřídní materiály, ale i precizní zpracování a výdrž, na kterou se budete moci spolehnout. A my víme, kde přesně tohle najdete!

Znáte e-shop rucedozadu.cz?

Už jste někdy navštívili e-shop rucedozadu.cz? Možná vás do díky jeho vtipnému názvu překvapí, ale tento internetový obchod se zaměřuje na prodej pracovních oděvů, pomůcek a obuvi. Právě zde pohodlně, přehledně a jednoduše najdete vše od rukavic, monterek, triček až po čepice, respirátory či helmy - zkrátka všechno, co se hodí při práci v zaměstnání, na stavbě nebo třeba doma na zahradě.

Pro každého se zde něco najde

Nezáleží na tom, jestli pracujete jako dělník na stavbách, pracujete se dřevem nebo se živíte jako instalatér - tak či onak si v tomto e-shopu jistě přijdete na své. Díky rozmanitosti produktů se zde pro každého něco najde. Můžeme doporučit například obsáhlou sekci ochranné pracovní pomůcky, kde najdete helmy, rukavice, respirátory, roušky a další pomůcky, jejichž úkolem je ochránit vás před nepříjemným úrazem. Jsme si jistí, že si zde dokáže vybrat opravdu každý.

Pro registrované zákazníky bonusy navíc

V tomto e-shopu nejenže pořídíte vše, abyste se mohli vybavit od hlavy až k patě, ale zároveň v případě, kdy se zaregistrujete, můžete čerpat další výhody. Za každý nákup, i kdybyste si koupili jen pracovní rukavice, získáte určitý počet bodů. Nastřádané body si pak můžete buď nechat proplatit, nebo si za ně můžete vybrat některý se zajímavých dárků, který vám určitě udělá radost.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Česká republika
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667