Nákup pracovního vybavení se slevou a dalšími bonusy - to zní lákavě!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 27.8.2018 | Průmysl, energetika

Pracovní oděvy, pomůcky nebo obuv využíváme nejen v zaměstnání, ale stále častěji na ně sázíme i doma - například při zahradničení, rekonstrukcích nebo kutilských pracích. Pokud pro sebe žádáte jen to nejlepší, určitě vám záleží nejen na kvalitě použitých materiálů, ale i na pečlivosti zpracování a samozřejmě i na ceně. A co kdybychom vám řekli, kde seženete kvalitu za rozumné peníze a kde můžete získat další příjemné bonusy?

Staňte se členem a čerpejte výhody

Stále více lidí dává přednost nakupování zboží na internetu, kde je nejen daleko větší výběr, ale zároveň je nakupování pohodlnější a jednodušší. Pokud i vy preferujete nakupování online, pak vám doporučujeme navštívit e-shop rucedozadu.cz, který se zaměřuje na prodej pracovních pomůcek, oblečení a obuvi. Pokud se stanete členem e-shopu, můžete nakupovat za zvýhodněné ceny, získávat body za každý nákup a získané body si poté buď nechat proplatit, nebo je vyměnit za zajímavé dárky.

Oblékněte se od hlavy k patě

V e-shopu rucedozadu.cz pořídíte vše, co potřebujete pro práci - ať už v zaměstnání, nebo ve volném čase. V přehledně rozdělených kategoriích se snadno a rychle zorientujete, po pár kliknutích budete přesně v té kategorii, kterou jste hledali a nákup tak pro vás bude jednodušší. Najdete zde rozmanitou nabídku pracovních oděvů - monterky, kraťasy, trička, bundy, vesty i čepice. Spoustu zboží zahrnuje i kategorie ochranné pracovní pomůcky, kam můžeme zařadit helmy, respirátory nebo třeba rukavice. Zde se zkrátka oblečete od hlavy až k patě!

Vybírejte ze známých značek

V e-shopu najdete zboží od známých a ověřených značek, mezi nimiž určitě naleznete i vaši nejoblíbenější. Například pracovní rukavice dodává hned několik výrobců, které se mohou pyšnit kvalitou použitých materiálů i precizností zpracování. Pokud pro sebe žádáte jen to nejlepší, tady si určitě přijdete na své!

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Česká republika
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667