Samonosné brány zvyšují komfort i bezpečnost

Samonosné brány zvyšují komfort
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 14.8.2018 | Krimi, černá kronika

Praha (Pressweb) - Hitem posledních let se u organizace vjezdů k rodinným domkům, do administrativních center či průmyslových areálů staly posuvné brány. Je to pochopitelné. Dnešní doma žádá komfort, ale také vyšší bezpečnost. Tento komplexní výrobek tyto požadavky splňuje. Nemusíte vystupovat z vozu za deště či horka, a současně jste v bezpečí svého vozu. Vystoupit z auta můžete až v garáži. U velkých center se automatické brány ovládají z centrálního stanoviště, případně se pro vlastní zaměstnance zvolí kódové ovládání. Posuvné brány se dělí na samonosné brány a pojezdové.

U samonosné brány není nutné uklízet u vjezdu sníh či spadané listí

Samonosné brány musí být upevněny ke stabilnímu kovovému sloupku pevně spojenému se zemí. Principem je, že samonosné křídlo brány se pohybuje pomocí vozíku do jedné strany a otevírá či zavírá vjezd. Tato technologie vyžaduje prostor po jedné straně vjezdu, kam se křídlo zasune. Výhodou samonosné brány, například proti pojezdové je, že se pohybuje 5 až 10 centimetrů nad terénem a není třeba si dělat starosti se sněhem a listím na zemi ve směru pohybu křídla. Naproti tomu pojezdová brána má vodicí kolečko, které se pohybuje po zemi a je nutné udržovat tento prostor čistý.

Ovládejte vjezd do domu mobilním telefonem

Samonosné brány se vyrábějí z kovové konstrukce a jsou osazeny kovovými díly, které zajišťují bezproblémový posun i jeho bezpečnost. Součástí bran je elektrický pohon a řídicí jednotka. Ta umožňuje převod elektromagnetického signálu k pohonu. Řídicí jednotka je osazena přijímačem, který reaguje na dálkové ovládání. Samonosné brány, stejně jako pojezdové či skládací vrata, lze ovládat samostatným dálkovým ovladače nebo i chytrým mobilním telefonem. Při výběru vhodné brány je nutné posoudit, v jakém terénu se bude pohybovat. Zda jde o rovný vjezd, nebo o nerovný, případně svažitý terén.

Témata: samonosné brány, bezpečné brány, vrata, kvalitní vrata, vrata s pohonem, brány s pohonem | Region: Praha

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2