Uvažujete-li nad prodejem nemovitosti, nebuďte na to sami

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 31.7.2018 | Reality, bydlení

Každý z nás se může dostat do situace, ve které bude zvažovat prodej nemovitosti. Může se tak stát v případě, kdy si najdeme lepší bydlení a to stávající budeme chtít prodat, stejně tak se k příležitosti prodeje nemovitosti můžeme nachomýtnout zcela náhodně, když například zdědíme majetek po prarodičích. Těch možností a důvodů, pro které možná i vy budete uvažovat nad prodejem bytu či domu může být samozřejmě daleko více, tak či onak vám může poradit jediné: nebuďte na tento důležitý krok sami.

Pozdě plakat nad rozlitým mlékem

Prodej nemovitosti není věc, kterou byste vyřídili za deset minut. Naopak je to docela zdlouhavý proces, chcete-li běh na dlouhou trať, který si s sebou neodmyslitelně přináší i celou řadu povinností a starostí, které vy, jakožto prodávající, chtě nechtě musíte podstoupit. Mnoho lidí se pustí do prodeje nemovitosti na vlastní triko a následně se diví, že jim z toho jde hlava kolem. A jak říká jedno moudré rčení: pozdě plakat nad rozlitým mlékem.

Nechte si pomoci, ušetříte si starosti

Pokud chcete prodat nemovitost, neostýchejte se oslovit realitní kancelář. Ta je tu od toho, aby na sebe převzala většinu starostí, které tím pádem nebudete muset řešit vy, takže se vám výrazně uleví. Realitní kancelář se postará o fotografie nemovitosti, vytvoří prodejní inzeráty, zajistí prohlídky s potencionálními zájemci a vyřídí i případný přepis, čímž máme na mysli veškeré nudné papírování. Vás to bude stát jak méně času, tak i daleko méně starostí a vynaloženého úsilí.

Vybírejte pečlivě, chtějte pro sebe to nejlepší

Pokud ještě nevíte, jakou realitní kancelář vybrat, protože jich je na trhu nespočet, můžeme vám doporučit známou a léty prověřenou realitní kancelář se sídlem v našem hlavním městě. Najdete ji na stránkách happyhouserentals.com, kde se dozvíte nejen o jejich zkušenostech, ale i o nabídce služeb, které svým zákazníkům poskytuje. Pražská realitka má pod svým štítem více jak 13 000 nemovitostí, jejichž počet neustále roste. Uvidíte, že tahle volba bude ta správná.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Česká republika
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667