Možnost zamluvit si soukromého řidiče využívá stále více lidí

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 30.7.2018 | Služby

Když se řekne soukromý řidič, většina lidí si vybavení americké filmy, kde se vlastními vozy přepravují známé celebrity. Už tak nějak v sobě máme zakořeněnou představu, že si takový luxus, kterým soukromý řidič, jež vás vezme, kamkoli budete chtít, bezesporu je, mohou dovolit jen ti bohatí, nebo lidé, kteří něco znamenají. Zasvěcenější z vás už ale vědí, že tahle možnost je tu prakticky pro každého - takže klidně i pro vás. A věřte nebo ne, je to služba stále vyhledávanější!

Jak to funguje?

Pokud jste o možnosti zamluvit si soukromého řidiče ještě neslyšeli, rádi vás s touto službou seznámíme. Podívat se můžete na oficiální stránky společnosti tatransfers.com, která se touto službou zabývá. Služba funguje tak, že si například v případě, že potřebujete odvézt z pražského letiště a nechce se vám složitě hledat volné taxi, zamluvíte soukromého řidiče, který na vás počká a odveze vás kamkoli, kam mu jen řeknete.

Služba nefunguje pouze na odvoz z letiště

Hned ze začátku nutno dodat, že ačkoli se služba nazývá airport transfer, rozhodně se nezaměřuje pouze na převoz z letiště do Prahy. Pokud zájemce chce, může jej příjemný řidič zavést prakticky kamkoli. Lidé tuto službu využívají i tehdy, chtějí-li si užít prohlídku města s někým, kdo všechny uličky a důležitá místa zná nazpaměť. Někdo se soukromým řidičem vyrazí i na výlet mimo Prahu a podívá se třeba na zámek Hluboká nad Vltavou.

Klidně i do Evropy

S možností airport transfer můžete vyrazit i do Evropy, což je příjemná zpráva. Pokud se vám nechce třeba do Dresdenu vlastním autem, nebo vás nebaví plahočit se autobusem či vlakem, můžete tam vyrazit pohodlně. Zajištěno vám bude moderní a luxusně vybavené auto s řidičem, který vám cestu tam i zpět rád zpříjemní.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Česká republika
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667