Karlovy Vary: Užijte si relax v lázeňském městě

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 25.7.2018 | Cestování, gastronomie

Léto je v plném proudu a Vy stále ještě nevíte, kam vyrazíte na dovolenou nebo alespoň prodloužený víkend? Pokud rádi navštěvujete krásy České republiky a zároveň toužíte po odpočinku, který si doma neužijete. Máme pro Vás tip, kterým je velmi oblíbené lázeňské město Karlovy Vary. Užijte si kolonády, prameny, lázeňské lesy a v neposlední řadě wellness služby, které toto město nabízí.

Ubytujte se v zeleném ráji

Když si na internetu zadáte Karlovy Vary, zjistíte, že ubytovací nabídka je opravdu bohatá. Nevíte si rady, který z hotelů v Karlových Varech vybrat? Chtějte bydlet jednoduše v ráji. V zeleném ráji. Nedaleko od velmi navštěvovaných karlovarských kolonád a léčivých pramenů, jejichž návštěvu a ochutnání si nesmíte nechat uniknout, se nachází moderní Wellness Hotel GREEN PARADISE. Jak název napovídá, nachází se v klidné karlovarské přírodě, kde si budete moci užít opravdový relax při poslechu zpěvu ptactva a šumu protékající řeky.

Využijte možnosti wellness centra

Wellness v Karlových Varech nabízí služby na té nejvyšší úrovni. Aby taky ne, Karlovy Vary jsou tím vyhlášeny a ubytovací a wellness centra se předhání poskytovanými službami a nabízenými relaxačními balíčky. Na své si zde přijdou skutečně všichni od milovníků vodních radovánek a procedůr, až po nejrůznější zábaly a masáže. Samozřejmostí je přítomnost solných jeskyních, které vyhledávají hlavně lidé, kteří mají problémy s dýchacími cestami. Veškeré tyto, ale i další služby napomohou k fyzické i psychické pohodě a uvolnění celého organismu.

Tipy na výlety

Pokud se Vám snad stane, že se již krásami Karlových Varů nabažíte, nemusíte zoufat, v blízkém okolí se nachází celá řada památek a zajímavostí, které rozhodně stojí za návštěvu. Milovníci hradů a zámků by si neměli nechat ujít návštěvu Bečova, kde je krásný státní hrad a zámek Bečov, románského hradu Loket nebo Kláštera premonstrátů v Teplé. Pokud se raději touláte přírodou, měly by Vaše kroky zamířit i do Svatošských skal nebo na Naučnou stezku Kladskou. Možností kam vyrazit na výlet je spousta.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Česká republika
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667