Bezpečí při práci by mělo být vždy na prvním místě

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 21.7.2018 | Průmysl, energetika

Možná i vám maminka nebo babička už jako malým dětem často vtloukala do hlavy, že zdraví má člověk jen jedno a že bezpečí je proto vždy na prvním místě. Je pravda, že člověk o své zdraví musí pečlivě pečovat a střežit jej jako oko v hlavě - a to v každém případě, ať už dělá cokoli. Na bezpečí musíte myslet i v práci, kde trávíte podstatnou část dne. Myslet si, že zrovna vám se nic nestane, nebo podléhat přesvědčení, že pracujete na bezpečném místě, není v tomto případě dvakrát rozumné. Člověk nikdy neví, co mu osud postaví do cesty, proto je potřeba být vždy o krok napřed.

Jak se můžete chránit před úrazem?

Nejlepší ochranou proti nepříjemnému úrazu je prevence. Doporučujeme být vždy o krok napřed a nic neponechávat náhodě. Při práci, ať už ve vašem zaměstnání, nebo třeba doma na zahrádce, byste měli používat pracovní oděvy, které vám zajistí nejen bezpečí, ale i pohodlí. Pro svou práci si pořiďte kvalitní oděvy, které budou vyrobené z pevných, na druhou stranu ale na nošení pohodlných materiálů. Takové pracovní oděvy vám zajistí jak bezpečí, tak i komfort - příjemné 2v1!

Kde hledat kvalitu za rozumné peníze?

Většina lidí má v sobě zakořeněnou představu, že co je kvalitní, musí být automaticky i hodně drahé. Většinou je to právě nepřiměřeně vysoká cena, která je odradí od pořízení kvality a raději dají přednost kvantitě jen proto, že je cenově vyjde lépe. Neslevujte ze svých nároků, dá se totiž najít příjemný kompromis! Zavítejte do e-shopu rucedozadu.cz, který se zaměřuje na pracovní oděvy a prodává i ochranné pracovní pomůcky. Za rozumné peníze zde seženete kvalitní oblečení - monterky, čepice, vesty, trička, kraťasy a mnoho dalšího, aniž by vás jejich pořízení vyšlo příliš draho.

Není to jen o oblečení

Chránit si tělo s pomocí pracovního oblečení je jedna věc, myslet na ruce, zrak nebo sluch je věc druhá. K tomuto účelu slouží ochranné pracovní pomůcky, které zahrnují rukavice, brýle, helmy nebo špunty do uší. Při práci v prašném prostředí se hodí roušky nebo respirátory, které zachycují částečky prachu.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Česká republika
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667