Oblíbené značky: karma, mora, moratop

Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 14.7.2018 | Stavebnictví

Praha (Pressweb) - Existuje dobrá rada, jak si zajistit, aby vaše oblíbené spotřebiče značek karma, mora, moratop vydržely sloužit co nejdéle. Nechte je každý rok prohlédnout servisním technikem, tomu se říká pravidelná kontrola, a jednou za tři roky objednejte revizi. Karma, mora, moratop jsou prověřené značky a některé domácnosti využívají tyto spotřebiče dlouhá léta. Jsou na ně zvyklí a vědí, že při pravidelné kontrole se na ně mohou spolehnout. Při prohlídce se odstraní některé drobné závady a vymění opotřebované díly. Revize už je komplexní prohlídka, která by měla odhalit i případné úniky plynu.

Karma, mora, moratop – průtokové ohřívače, sporáky nebo topidla

Karma, mora, moratop – jsou sice značky plynových spotřebičů, ale někdy tak lidé nazývají samotný spotřebič. Například průtokový ohřívač vody – to je pro některé karma, ať už má značku jakoukoli. Nebo byli zvyklí na plynový sporák mora a tak říkají všem podobným sporákům. Znáte přece gamatky? To bylo plynové topidlo, ale název se vžil pro všechna plynová topidla přidělaná na zeď. Jestliže zákazníci říkají karma, mora, moratop, servisní technici vědí, že to nemusí být značky, ale jen typ spotřebiče. Firma Plynoservis Praha si s takovou žádostí snadno poradí, protože opravuje plynové spotřebiče většiny známých značek.

Spolehlivý provoz zajistí pravidelné kontroly

Co všechno obnáší opravy značek jako je karma, mora, moratop? Jsou to různé výměny vadných součástek, jakou jsou membrány, těsnění či trysky. U průtokových ohřívačů značky Mora se mohou porouchat termočlánky a čidla. U ohřívačů Mora se při kontrolách vyměňuje těsnění, podle potřeby se čistí výměníky, hořáky i trubky. U plynových topidel se časem porouchají zapalovače, které se musí vyměnit. Někdy také zlobí regulátory či regulační hlavice. Ale obecně jsou to drobné opravy, které je nutné zajistit, aby spotřebič nepřestal pracovat v nejméně vhodnou dobu. K tomu slouží pravidelné roční kontroly.

Témata: moratop, karma, Mora, revize, čištění karmy, průtokové ohřívače čištění | Region: Praha

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2