Přebalovací pulty a komody za rozumnou cenu

Zadavatel: BEOM.cz | 9.7.2018 | Obchod, e-commerce
Scarlett.cz
Autor fotografie:

Hledáte vybavení do dětského pokojíčku? S příchodem malé ratolesti na svět se kupí mnoho povinností, které je třeba vyřešit. Malý uzlík potřebuje v prvních dnech, týdnech a měsících života mnoho soustavné péče. Aby vše bylo komfortní jak pro děťátko, tak i pro rodiče, babičky, dědečky a tetičky, nabízí dnešní doba mnoho vymožeností! Jednou z nich jsou například přebalovací pulty a komody! Díky nim je úroveň přebalování malého miminka úplně někde jinde, než bývala.

Praktické přebalovací komody a pulty ze dřeva

V nabídce ověřené české firmy Scarlett.cz naleznete přebalovací komody a pulty nejen ze dřeva, ale i z laminátu. Záleží, jaký materiál máte v oblibě a kolik peněz chcete do vybavení investovat. Nabídka internetového obchodu je velkorysá a najdete v ní i velmi kvalitní provedení z pravého kvalitního dřeva za rozumnou cenu. Provedení jsou skladem z borovicového, bukového, dubového dřeva, z olše, nebo z masivu. Samozřejmě i v přírodním provedení, či v barvené povrchové úpravě.

Přebalovací pulty a komody pro vaše pohodlí

Díky vyvýšené možnosti přebalování ulevíte zejména svým zádům. Při shýbání k děťátku a jeho následnému zvedání z nižších poloh Vaše záda nejvíce trpí. Takto se svému malému štěstí můžete věnovat i ve vzpřímené poloze a Vaše záda tak trpět vůbec nebudou. Další výhody přebalovací pulty a komody přináší v tom, že poskytují úložný prostor pro všechny nezbytnosti. Jak pro zásobu plínek, tak pro různé krémy a olejíčky, které ke každodenní péči budete využívat, ale uložíte do nich i oblečení. Pulty i komody vybavte přebalovacími podložkami, které taktéž najdete v nabídce. Po jejich sundání se mohou stát běžnou součástí pokojíčku a děti je mohou využívat ještě mnoho let po tom, co z plínek vyrostou.

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
Obrázek uživatele BEOM.cz