Zásobníky na papírové ručníky zkulturní Vaše toalety!

Zadavatel: BEOM.cz | 9.7.2018 | Obchod, e-commerce
Xobaly.cz
Autor fotografie:

Starat se o toalety, ať už ve firemním, nebo veřejně přístupném prostředí, není jednoduchá záležitost. Udržet míru hygieny na vysoké úrovni obnáší kontroly, údržbu, servis a úklid v pravidelných intervalech několikrát za den. Je třeba nejen vytírat, dezinfikovat a doplňovat tekuté mýdlo, ale i toaletní papír, nebo se starat o ručníky. Klasickým bavlněným ručníkům již dávno odzvonilo a standardně jsou v dnešní moderní době využívány recyklovatelné papírové.

Moderní zásobníky na papírové ručníky Vám pomohou

Pokud chcete zajistit kvalitní úroveň na toaletách, doporučujeme využívat nejen zásobníky na toaletní papíry, ale především i zásobníky na papírové ručníky! Ty zajistí vzhlednost toalet, kdy se nebudou papírové ručníky válet jen tak někde položené. Dalším aspektem je i ekonomická výhodnost. Díky zásobníku totiž zamezíte zbytečnému plýtvání a návštěvníci toalet využijí spíše jen tolik útržků, kolik je skutečně potřeba.

Designový zásobník na ručníky

Designově řešený zásobník na ručníky se hodí na toalety do klasických kanceláří i luxusních firem, do školek i škol, do restaurací i hotelů, do nákupních center. Zkrátka všude tam, kde je četnost návštěv toalet Vašich zákazníků vysoká. Díky ucelené řadě si můžete vybrat v jednotném designu všechny hygienické zásobníky a dávkovače tak, aby toalety působily elegantně a profesionálně.

Velký i malý zásobník na papírové ručníky

V sortimentu internetového obchodu Xobaly.cz naleznete širokou nabídku hygienických pomůcek od různých značek. Oblíbené jsou modely od Katrin, Tork, nebo Laveli. V nabídce zakoupíte jak malý, tak i velký zásobník na papírové ručníky podle Vaší individuální potřeby a podle místa určení. Slibujeme snadné a rychlé doplňování.

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
Obrázek uživatele BEOM.cz