V nové moderní kuchyni vznikají ty největší dobroty!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 29.6.2018 | Reality, bydlení

Ať už jen v kuchyni experimentujete nebo vaříte na profesionální úrovni, vždy je potřeba mít na kuchyňské lince spousty místa. Každý by si nejraději místo pro vaření rozvrhnul jinak, každý z nás také preferuje jiné barvy či materiály, a proto Kuchyně Pavlík přicházejí s nápadem moderní kuchyně na míru.

V čem spočívá kouzlo moderní kuchyně

Jednolitý, celistvý tvar, který nebije návštěvníky do očí. Moderní kuchyně na míru mají jednoduché, elegantní tvary, které dokážou vyhovět různým požadavkům zákazníka. Jednotlivé části se dají různě kombinovat a sestavit, tak aby si každý přišel na své. Hladký povrch bez zbytečných dekorací vytvoří z vaší kuchyně oku lahodící proporčně vyváženou místnost. Místo tvaru je experimentováno s materiálem ve formě lamina, folie a masivu, jež jsou doplněny o různé barvy, dle potřeb kupujícího.

Zpátky v čase do rustikální kuchyně

Jestliže vám nevyhovují tvary moderny a její materiál vám přijde příliš futuristický, nahlédněte na rustikální nabídku Kuchyně Pavlík. Rustikální typ nábytku se odvíjí od venkovského stylu bydlení a reaguje tak na tvary, jež se objevovaly na skříních našich předků. Vyroben je z masivního dřeva, které je známé pro svou vysokou odolnost. V případě poničení není třeba věšet hlavu, protože dřevo lze vždy snadno přebrousit a znovu nalakovat. Tento fakt činí masivní nábytek dlouholetým společníkem. Také je perfektní variantou pro ty, kteří si rádi užívají luxusu, ale jsou již přehlceni spotřební nabídkou plastového a moderně působícího nábytku. Dřevěný vždy originální, právě díky různým “vadám“, jako jsou suky. Ty mu však nakonec přidají na kráse.

Ať už váš zájem uchvátí estetické moderní provedení či přírodní rustikální nábytek, vždy se jedná o příjemné tvary, které do místnosti zapadnou sami. Jako nenápadný doplněk působí různé typy úchytek a skla.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Česká republika
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667