Pracovní obuv pro letní dny

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 29.6.2018 | Průmysl, energetika

Letní pracovní obuv nabízí všem dělnickým zaměstnancům, či domácím kutilům velký výběr z mnoha značek, velikostí, barev a typů. Červa, Santé, Heckel, Panda, Canis, Moleda – to vše jsou značky s tradicí u zákazníků, známé pro svou spolehlivost.

Ačkoli je možné při práci využít i obyčejné venkovní boty, specializovaná pracovní letní obuv nabízí vyšší kvalitu, bezpečí a pohodlí.

Uzavřené boty

Výběr se stejně jako u zbytku pracovního vybavení odvíjí od prováděné činnosti. Jestliže hrozí riziko poranění, je určitě vhodnější zaměřit svou pozornost na boty uzavřené a pevné. Na e-shopu www.rucedozadu.cz najdete výběr z několika takových typů. Vhodnější bota do teplého počasí, zároveň nabízející také určitou zvýšenou pohyblivost je polobotka. Pokud však máte starosti o váš kotník či spodní část nohy, využijte raději holeňovou obuv. Pokud při práci například povezete kolečko s nákladem, nebudete se muset obávat vyvrknutého kotníku.

Otevřené boty

Letní pracovní obuv ve formě sandálů nebo pantoflí již nezaručuje tolik bezpečí jako pevné boty, avšak při nenáročných činnostech přinesou užitek. V teplých letních dnech se snadno noha v botě zapaří, a proto muži i ženy při práci ocení otevřené provedení. Jestliže přece jenom chcete zachovat určitou pevnost boty, lze vybírat z uzavřených bot s průduchy proti zapaření.

Provedení

Po zvolení požadované velikosti jsou k dispozici také speciální doplňky. Jedním z nich je například vyztužená špička. Tento na první pohled neviditelný prvek, dokáže zachránit před nepříjemným nakopnutím nebo ušetřit od bolesti, pokud vám spadne na nohu těžký materiál. Anatomická stavba chodidla a prstů je velmi složitá, skládá se z miniaturních kůstek, a proto je nutné je dostatečné chránit před zlomeninou. Stejným způsobem poslouží materiál proti propíchnutí, či protiskluzová podrážka.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Česká republika
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667