Jednorázové nádobí nejsou jen plastové a papírové talíře!

Zadavatel: BEOM.cz | 25.6.2018 | Obchod, e-commerce
Xobaly.cz
Autor fotografie:

Letní měsíce nabízí krásné, teplé počasí jak přes den, tak i ve večerních hodinách. Je to období jako stvořené pro venkovní party a posezení s přáteli, pro grilovačky, nebo festivaly. Velkou výhodu pak při těchto příležitostech představuje jednorázové nádobí, které lze nakoupit na našem internetovém obchodě Xobaly.cz za velmi výhodné ceny ve velkoobjemových baleních, která nabízí ekonomickou výhodnost a praktičnost.

Plastové i papírové talíře

Výhody, které jednorázové talíře a misky přináší, jsou obrovské. Odpadá mytí nádobí a zbytečné výdaje nad rozbitými kousky. Ve venkovním prostředí prostě skleněné a porcelánové, nebo keramické nádobí jen tak neohlídáte! Naproti tomu papírové nebo plastové nádobí poskytne stejnou službu a po jeho použití jej jednoduše vyhodíte a je uklizeno. Co se sortimentu týká, vyberete si klasické talíře i misky a mnoho dalšího. Samozřejmě nabízíme skladem i kelímky, příbory a mnoho dalšího vybavení! Vybrat si můžete i boxy na jídlo, které jej udrží teplé.

Jednorázové nádobí do stánku i na zahradu

Pokud máte stánek s nápoji nebo občerstvením a objíždíte s ním městské slavnosti, festivaly, výstavy, zábavy, poutě a další veřejné akce, jistě víte, jak důležité je mít zásobu jednorázového nádobí v potřebné kvalitě. Tedy například plastové, nebo i jednorázové papírové talíře, které se nerozmáčí, když na ně naložíte pořádnou porci teplého jídla! Právě takto kvalitní nádobí pro Vás máme připraveno a talíře nebo i misky můžete za výhodné ceny nakoupit v několika velikostech i provedeních.

Jednorázové talíře i misky jsou určeny na klasické fast foodové pokrmy, na hranolky, na polévky, na saláty. Vybavíte s nimi i zázemí pro lepší zahradní akci, kde preferujete styl a čistotu. Prima nabídku máme například i pro děti a to v podobě talířů s potiskem. Tudíž i dětské oslavy budou rázem zábavnější a naši nejmenší si dají připravené dobry s ještě lepší náladou.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
Obrázek uživatele BEOM.cz
V oblasti online marketingu se pohybujeme již více jak 7 let, spolupracujeme s největšími českými vyhledávači Seznam a Google. Věříme, že díky našim znalostem a zkušenostem můžeme nabídnout pomoc Vaší firmě s růstem. Ke klientům přistupujeme individuálně. Zajímají nás Vaše záměry a cíle, abychom... vice ›
BEOM.cz
Česká republika
info@beom.cz