Vybarvovací balicí papír dodá vašim dárkům jedinečnost

Zadavatel: Magieprirody.cz | 18.6.2018 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - Obdarovávat své nejbližší je jednou z největších radostí. Vidět zář v dětských očích při pohledu na originálně zabalený dárek s očekáváním co asi bude uvnitř, je jeden z nejkrásnějších pocitů, které můžeme zažít.

Darujte svým blízkým originálně zabalený dárek

Nyní můžete dávání dárků ještě vylepšit. S těmito originálními balicími papíry, budou vaše dárky naprosto jedinečné. Proč? Jsou totiž vybarvovací. Jedná se vlastně o obrovské omalovánky v rozměrech 200 x 70 cm, které si můžete přiloženými pastelkami vybarvit zcela podle vaší fantazie.

Obří omalovánky jsou zábava pro děti i dospělé

Vymalovávání balicího papíru je skvělá zábava pro děti, které si během malování rozvinou svou fantazii a procvičí si jemné motorické dovednosti.  Vybarvování omalovánek je však pobaví také dospělé, kterým uleví od stresu všedního dne. Do vymalovávání dárkového balicího papíru se tak může pustit celá rodina a užít si spoustu zábavy.

V balení naleznete dvě role bílého papíru s předtištěnými vzory, které můžete vymalovat podle vlastní fantazie. Jedna role má rozměry 200 x 70 cm, takže získáte celkem 4 metry omalovánek. Dále je v balení vybarvovací přáníčko, vybarvovací sáček a sada 6 barevných pastelek, kterými mohou děti zvěčnit své barevné fantazie.

Balicí papír v podobě školní tabule

Další variantou je balicí papír v černé barvě se speciální fixkou, která maluje stejně jako bílá křída, ale na rozdíl od ní se nesmaže. Děti si tak mohou pomalovat svůj balicí papír stejně, jako by malovaly ve škole na tabuli. V balení se nachází 2 role černého balicího papíru o rozměrech 200 x 70 cm, speciální bílá fixa, která dokáže kreslit stejně jako křída a navíc ještě 10 metrů ozdobné rafiové stuhy, kterou můžete převázat své dárky.

Originálně zabalené dárky přinesou radost celé rodině. Vybarvený balicí papír můžete použít také jako tapetu, na které zvěčníte umělecké výtvory vašich ratolestí.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Obrázek uživatele Magieprirody.cz
Česká republika
marcol@email.cz
Tel: +420 728 463 712