Automatizované brány – řešení pro rodinné domy i velké areály

Automatizované brány
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 15.6.2018 | Průmysl, energetika

Praha (Pressweb) - Automatizované vjezdy k rodinným domkům, administrativním či průmyslovým areálům se neinstalují pouze u novostaveb, lze je snadno vybudovat i u starší výstavby. Slouží k tomu posuvné či křídlové brány. Liší se podle toho, kolik prostoru máte po jedné nebo obou stranách vjezdu. Pokud je prostor k zasunutí vratového dílu, lze použít posuvné nebo samonosné brány. Posuvná konstrukce se pohybuje po kolejnici na zemi, u samonosné je křídlo posunováno nad zemí. Výhodou tohoto řešení je, že není nutné čistit kolejnici od sněhu či listí.

Automatizované brány – pohodlný vjezd až do garáže

utomatizované brány jsou komfortním řešením privátních i veřejných vjezdů. Ovládají se na dálku dálkovým ovladačem nebo mobilním telefonem. Řidič nemusí vystoupit z vozu, aby otevřel či zavřel bránu. A pokud má dálkové ovládání i u garáže, bez problémů vystoupí z vozu až přímo v domě. Řidiči to ocení zejména při špatném počasí. Dálkově lze ovládat brány i u velkých areálů. Automatizované vjezdy řídí personál z pohodlí kanceláře, nebo mají řidiči přidělené kódy. Důležité jsou samozřejmě spolehlivé pohony bran BFT, které obsahují řídicí jednotku.

Základem komfortu jsou pohony bran BFT

Pohony bran BFT se liší podle toho, pro jaké brány se používají. Základní rozdělení je na posuvné a křídlové brány. Principem je, že signál z dálkového ovladače spustí elektrický pohon, který křídlo vrat otevře a po určité době ho zase zavře. Pohony bran BFT se skládají z vlastního pohonu, řídicí jednotky, a senzorů, které brání uzavření vrat, pokud se v trase pohybu křídla nachází nějaký předmět nebo osoba. U větších vjezdů bývá na bráně ještě výstražný maják, který svítí, případně je doprovázen zvukovým signálem po celou dobu pohybu brány. Komfortním provedením je instalace ovládání vrat mobilním telefonem pomocí navigačního systému GPS.

 

Témata: automatizované brány, brány, branky, Pohony bran BFT | Region: Praha

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
Obrázek uživatele SEO Services
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Česká republika
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300