Vše pro vysněnou dovolenou na jednom místě

Zadavatel: Magieprirody.cz | 8.6.2018 | Cestování, gastronomie

Blíží se prázdniny a s nimi i doba zasloužených dovolených. Cestovní agentury se předhánějí v nabídkách last minute pobytů, jiné zase nabízejí levné ubytování nebo letenky. Jakou dovolenou však vybrat?

Na webu centrum-cestovani.eu najdete vše na jednom místě. Jedná se o cestovní portál, který nabízí takřka vše ohledně cestování. Od vyhledávače levných zájezdů a letenek, přes sjednání cestovního pojištění až po možnost půjčení auta.

Srovnejte ceny zájezdů a vyberte si ten nejlepší

Lidé, kteří dávají přednost pohodlí dovolené s cestovkou, zde najdou levné zájezdy českých, německých a rakouských cestovních kanceláří, kde si snadno vyberou svou dovolenou snů. Přehledné vyhledávání uspokojí požadavky i těch nejnáročnějších klientů.

Zaleťte si levně kamkoliv na světě

Pokud chcete ušetřit ještě víc, nebo máte rádi věci plně ve svých rukou, najdete zde širokou nabídku levných akčních letenek do celého světa. Spolu s levným ubytováním v cílové destinaci můžete oproti dovolené s cestovkou ušetřit až polovinu nákladů.

Pokud si chcete pro lepší poznání okolí půjčit auto, žádný problém. Najdete zde i nabídku mezinárodních auto půjčoven.

Před cestou se nezapomeňte dobře pojistit

Cestování do exotických destinací je také dobrodružství, proto musíme počítat i s možností že ne vše půjde podle našich představ. Pro případ nečekaných událostí je dobré se dobře pojistit. Na webu centrum-cestovani.eu si můžete sjednat cestovní pojištění, které vám pomůže v případě nouze.

Pomoc a rady od Čechů žijících v zahraničí

Pokud pojedete bez cestovky, a tím pádem i bez delegáta, může se vám stát, že budete potřebovat poradit, pomoci, nebo získat informace o cílové destinaci. Přehledný seznam služeb, které poskytují Češi žijící v jednotlivých exotických destinacích, naleznete v rubrice "Češi v zahraničí".

Sdílejte své cestovatelské zážitky s ostatními

Na webu naleznete i diskusní fórum, kde můžete sdílet své cestovatelské plány a zážitky z dovolené s ostatními, nebo získat cenné rady a informace od zkušenějších cestovatelů.

Více na www.centrum-cestovani.eu

 

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Obrázek uživatele Magieprirody.cz
Česká republika
marcol@email.cz
Tel: +420 728 463 712