Novicom se účastnil české podnikatelské cyber security mise 2018 ve Vietnamu

Zadavatel: Novicom, s.r.o. | 7.6.2018 | Telekomunikace, IT

Praha (Pressweb) - Po USA, Kanadě, Polsku a Slovensku zamířili v polovině května 2018 zástupci společnosti Novicom také do Vietnamu, kde se společně s dalšími českými firmami, které jsou členy sdružení Network Security Monitoring Cluster (NSMC), zúčastnili podnikatelské mise českých firem z oblasti kybernetické bezpečnosti.

Mise, pořádaná velvyslanectvím ČR v Hanoji, zahrnovala dva odborné semináře s názvem „Active Network Security 2018“ v Hanoji a Ho Či Minově Městě (Saigonu), a dále jednání na vietnamském ministerstvu informací a telekomunikací, ministerstvu obrany, ministerstvu veřejné bezpečnosti, vládním výboru pro kryptografii, vojenské technické akademii a také jednání se státním podnikem Vaxuco, zajišťujícím zakázky pro ministerstvo obrany. Mise byla realizována formou projektu na podporu ekonomické diplomacie MZV ČR.

Kromě vedení klastru NSMC se letošní české podnikatelské mise zúčastnili zástupci firem Novicom, Flowmon Networks, OKsystem, Sodat Software a Corpus Solutions.

Novicom na seminářích „Active Network Security 2018“ prezentoval svůj klíčový produkt, integrovaný DDI/NAC nástroj AddNet a také aktuální trendy a novinky z oblasti kybernetické bezpečnosti.

Stejně jako v předchozích dvou ročnících byl o semináře velký zájem. Tentokráte i díky tomu, že vietnamský parlament aktuálně projednával nový zákon o kybernetické bezpečnosti. Obou seminářů se dohromady zúčastnilo více než 200 zástupců vietnamských firem a státních úřadů.

Oficiální tisková zpráva Velvyslanectví ČR v Hanoji: https://www.mzv.cz/hanoi/cz/obchod_a_ekonomika/aktuality/ceske_technolog...

Témata: cyber security, kybernetická bezpečnost, AddNet, Novicom, česká podnikatelská mise | Region: Svět

Novicom, s.r.o.

Třebohostická 14