Kuchyňské vybavení – Jak zařídit malou kuchyň

Zadavatel: Topranker.cz s.r.o. | 5.6.2018 | Auto-moto, logistika

Váháte jaké kuchyňské vybavení pořídit do malé kuchyně? Ta není nafukovací a vám se hodí úspora každého centimetru. Pojďme se společně podívat na pár rad a tipů, jak co nejefektivněji využít tento prostor, abyste se při vaření necítili stísněně a měli jste dostatek úložného prostoru. Dobře zorganizovanou kuchyň určitě oceníte.

Kuchyňské vybavení v malé kuchyni – Využijte každý centimetr

K dobré organizaci kuchyně je opravdu důležité zužitkovat každé volné místo. Jak na to?

Vybavení vybírejte chytře

Jaké vybavení pomůže ušetřit místo?

· Horní skříňky linky protáhnuté až ke stropu; o přístup k nejhořeji uloženým pomůckám se postarají skládací schůdky.

· Odklopná pracovní deska

· Multifunkční a vestavěné spotřebiče

· Závěsné systémy

Vystavte své nádobí na odiv!

Díky závěsným systémům využijete prostor vaší kuchyně opravdu na maximum. A použít se dají opravdu na uložení čehokoliv – hrníčků, nožů, kořenek, ale i větších pomůcek, jako jsou například pánve.

Také neustále při vaření něco hledáte v šuplících a skříňkách? Díky tomuto způsobu uložení už nebudete muset. Výhodou totiž je, že je máte stále na očích a také po ruce, kdykoli je potřebujete. Takže nejen, že získáte elegantní a vkusnou dekoraci vaší kuchyně a vhodně využijete omezený prostor, ale také si vaše vaření zjednodušíte, jelikož nebude potřeba neustále hledat to správné náčiní – vždyť ho máte hned po ruce.

Využít můžete nejen volný prostor vaší kuchyně, ale také třeba právě skříňky a šuplíky, vždyť kolik místa vám tam zbývá po uložení například talířů či hrnců?

Vystavením svého nádobí získáte originální vzhled kuchyně, která bude působit dojmem kuchyně profesionálních kuchařů. Jedná se také o nejen o elegantní, ale také veskrze praktické řešení, které pomůže ve vaší kuchyni udržet pořádek.

Topranker.cz s.r.o.
Pod pekárnami 245/10