Parkování u letiště – Jak si zpříjemnit dobu před odletem či po příletu?

Zadavatel: Topranker.cz s.r.o. | 5.6.2018 | Auto-moto, logistika

Vzhledem k tomu, že parkování u letiště je velmi oblíbenou a žádanou službou, poskytovatelé parkovišť stále rozšiřují svoji nabídku. Někdy jsou to třeba drobnosti, jindy věci, které vám při cestování a odbavení hodně pomohou. Přiblížíme si některé komfortní služby, které vám zpříjemní dobu před odletem či po příletu.

Dispečeři jsou tu pro vás 24 hodin denně

Je dobré si rezervovat místo na hlídaném parkovišti s předstihem, abyste v den svého odletu byli naprosto klidní. Na druhou stranu mohou nastat i situace, kdy na rezervaci s předstihem prostě nemáte čas. Například se zde dne na den dozvíte, že musíte na služební cestu. Nemusíte se bát, že neseženete místo na svém oblíbeném parkovišti. Dispečeři jsou zde 24 hodin denně a velká kapacita parkovišť vám zajistí, že najdete místo, kam svůj vůz uložit. Jednoho dne se třeba dočkáme i autonomního parkování.

Úroveň servisu roste

Výrazně se vylepšuje také servis parkovišť. Obvykle na nich najdete základní autoservis, který vám umožní vypořádat se s nějakou nepříliš komplikovanou technickou závadou, nebo dobít baterii, či třeba vyměnit brzdovou kapalinu. Vaše auto pak nestojí na parkovišti nadarmo, ale čas jeho odstavení se dá účelně využít. Navíc se dnes už pomoc zaměstnanců parkoviště neomezuje jenom na prostor parkoviště.

Zaměstnanci parkoviště se o vás postarají

Máte rezervovaný parking a zůstali jste cestou na letiště viset v koloně, nebo máte technickou závadu a hrozí, že nestihnete let? I to se dá řešit. Zaměstnanci parkoviště pro vás přijedou. Vás odvezou na letiště, abyste se mohli v klidu odbavit, a o váš vůz se postarají. Jsou situace, kdy vám taková služba doslova vytrhne trn z paty.

Občerstvení nechybí

Roste také úroveň samotných parkovišť. Najdete na nich nejenom WC, ale i bankomat, svačinový či nápojový automat, můžete si dát kávu, čaj. Pracovníci parkoviště pomohou s nakládkou, vykládkou a transportem zavazadel, mohou je také zabalit do bezpečnostní fólie. Někdy může být servis tak dokonalý, že i parkování je zadarmo.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Topranker.cz s.r.o.
Pod pekárnami 245/10
190 00 Praha 9
Česká republika
info@topranker.cz
Tel: +420 775 060 843