Parkování u letiště – Parkujte jenom na pojištěném parkovišti

Zadavatel: Topranker.cz s.r.o. | 5.6.2018 | Auto-moto, logistika

Už jste si zvykli využívat služeb parkování u letiště a víte, že ani transfer z parkoviště k odletové hale nebo nazpět vaši taxu za parkování nijak nezvýší. Ostatně v budoucnosti další investice do parkování jistě ještě zlepší situaci. Možná vás ale zdržuje a obtěžuje nutnost cestování na parkoviště a zase zpět a nejraději byste auto prostě nechali u odletové haly, aby se o ně někdo postaral. I to samozřejmě můžete.

Parkování u letiště – Vyřešte si i otázku možného poškození

Řidič, který je zaměstnancem parkoviště, od vás převezme klíčky od vozu a auto a odveze ho na parkoviště, kde se o něj náležitě postará. Můžete si být jisti, že je to profesionál s dostatkem zkušeností, který zajistí, aby váš vůz neměl ani škrábnutí. Ostatně otázka možného poškození nebo dokonce odcizení vozu na hlídaném parkovišti postaveném podle nové koncepce rozvoje letiště je také nesmírně důležitá a neměli byste na ni zapomínat.

Škodu uhradí pojišťovna

Než se rozhodnete nějaké parkoviště využít k odstavení svého plechového miláčka, měli byste si ověřit, zda je pojištěné a jsou-li pojištěny i vozy na něm stojící. Někdy totiž může drobné poškození vzniknout i náhodou a zcela nechtěně. Třeba když vedle vás bude zajíždět někdo nezkušený a neúmyslně váš vůz odře. V okamžiku, kdy víte, že automobil je na parkovišti pojištěn, škodu vám samozřejmě bez potíží uhradí pojišťovna.

Máte zbraň pro jakoukoli situaci

Proto se při vybírání parkoviště informujte, jaké přesně má parkoviště pojištění. Solidní provozovatel parkoviště nebude mít problém poskytnout vám na vyžádání všechny potřebné informace. Je nesmírně důležité, aby jak parkoviště, tak vozy na něm, byly pojištěné proti vandalismu, krádeži i živelným pohromám. Máte tak v ruce zbraň pro prakticky jakoukoli situaci, která může nastat.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Topranker.cz s.r.o.
Pod pekárnami 245/10
190 00 Praha 9
Česká republika
info@topranker.cz
Tel: +420 775 060 843