Parkování u letiště – Nic neriskujte a zaparkujte v hlídaném prostoru

Zadavatel: Topranker.cz s.r.o. | 5.6.2018 | Auto-moto, logistika

Klid, žádný stres a pohodlí, to jsou ty hlavní důvody, proč si vybrat hlídané parkování u letiště a neriskovat, že se během vaší nepřítomnosti s vaším plechovým miláčkem něco stane. Důležité je prostudovat si nabídku služeb a na základě toho si zvolit parking, kde nabídnou vyhovující služby za přijatelnou cenu. Nová moderní letiště nabídnou velkokapacitní parkoviště pro desítky tisíc aut.

Parkování u letiště – Za velké nervy pár ušetřených korun nestojí

Možná jste někdy v minulosti zkusili při letu do zahraničí odstavit svůj vůz v některé z bočních ulic ve čtvrtích kolem letiště a dospěli jste k názoru, že takové nervy to nestojí. Stresovat se celou dobu dovolené, zda svůj najdete nepoškozený na svém místě je náročné. Riskujete, že vám auto někdo poškodí nebo ukradne, a to za pár ušetřených korun skutečně nestojí. Na některých internetových fórech probíhají diskuse o hlídaných parkovištích, které vám mohou pomoci pro příště najít vhodný parking.

Monitorování 24 hodin denně

Hlídaná parkoviště mají proti vandalům a nezvaným návštěvníkům hned několik pojistek. V první řadě bývají 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a 365 dní v roce monitorována kamerovým systémem. Nepřetržitě zde funguje také dispečink a osobní ostraha. Strážní jsou připraveni zasáhnout ve chvíli, pokud by se někdo snažil váš vůz poškodit, nebo dokonce odcizit. Jejich pomocníkem je i již zmiňovaný kamerový záznam.

Pojišťovna zaplatí vzniklou škodu

Kromě kamerových záznamů a fyzické ostrahy zajišťuje bezpečnost parkovišť také kvalitně provedené oplocení a závora zajišťující vstup. Zároveň jsou parkoviště také pojištěná. Takže i v případě, že by došlo k nějakému poškození, kterému by třeba strážný nedokázal zabránit, pojišťovna vám nahlášenou škodu nahradí. Nemusíte se bát třeba ani nepříjemného krupobití, řada parkovišť nabízí i krytá stání.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Topranker.cz s.r.o.
Pod pekárnami 245/10
190 00 Praha 9
Česká republika
info@topranker.cz
Tel: +420 775 060 843