Nechte se odměňovat za lajkování příspěvků!

Zadavatel: Magieprirody.cz | 4.6.2018 | Média, marketing

Brouzdání po sociálních sítích je pro většinu z nás zcela běžné a přirozené. Nenapadlo vás někdy, že bylo fajn spojit příjemné s užitečným a získat za lajkování příspěvků nějakou odměnu? Vždyť přece lajkováním pomáháte příspěvkům ke zviditelnění a za to si přece nějakou odměnu zasloužíte! Nyní se naše přání stává skutečností a my můžeme začít lajkováním vydělávat. Za lajkování svých oblíbených příspěvků nebo i jinou aktivitu u příspěvku nyní můžete získat poukázky na nákup zboží některé cool značky, nebo přímo vydělat peníze.

Jak začít vydělávat lajkováním

Je to naprosto jednoduché. Vše, co je třeba udělat je registrace na stránce Lajkomat.cz a od této chvíle budete za svou činnost na sociálních sítích vydělávat. Po registraci si můžete vybrat příspěvky, které vás zaujmou a pokud jim dáte like, budete je sdílet či zanecháte komentář, získáte odměnu. Za každý lajk, sdílení či komentář obdržíte 0,33 kreditu. Nasbírané kredity pak jednoduše vyměníte za poukázky na zboží vaší oblíbené značky nebo přímo za peníze. Kredity se za peníze směňují v poměru 1:1, takže jediným lajknutím vyděláte 33 haléřů. Svou odměnu si můžete nechat vyplatit již od 50 kreditů, cože je pouhých 151 lajků, sdílení nebo komentářů, které zvládnete za chvíli. Vydělávání peněz na internetu ještě nikdy nebylo tak snadné.

Neváhejte a začněte vydělávat ještě dnes

Platforma Lajkomat.cz je schválenou aplikací Facebooku, kterou každý uživatel Facebooku ocení. Odměna 33 haléřů za 1 lajk se sice může zdát nepříliš vysoká, ale uvažte, kolik lajků, sdílení či komentářů zvládnete běžně udělat za hodinu. Navíc vyděláváte činností, která vás baví a kterou jste až dosud dělali úplně zadarmo. Nepromeškejte tedy tuto unikátní příležitost, zaregistrujte se na stránce https://www.lajkomat.cz/login a začněte vydělávat ještě dnes!

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Obrázek uživatele Magieprirody.cz
Česká republika
marcol@email.cz
Tel: +420 728 463 712