Ručně vyráběné šperky potěší muže i ženy

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 29.5.2018 | Obchod, e-commerce

Už dávno neplatí, že by šperky nosily pouze ženy. Ano, stále je pravda, že tomuto trendu něžné pohlaví dominuje, ale zároveň nutno dodat, že muži ženám začínají silně šlapat na paty. A vlastně je to tak dobře, protože se tím pádem odbourávají předsudky, že šperky k mužům nepatří, což je samozřejmě úplná hloupost. Pokud vám záleží na vašem vzhledu, chcete vypadat dobře a svůj look dotáhnout k dokonalosti, pak jsou šperky ideálními pomocníky, jak vytouženého vzhledu dosáhnout. A tím nemáme na mysli šperky jen tak ledajaké, ale ručně vyráběné doplňky, které se stanou vaší předností!

Ručně vyráběné šperky Nialaya

V e-shopu nia-sperky.cz si můžete kromě dalších značek pořídit i šperky značky Nialaya, která vznikla velice zajímavým způsobem. Zakladatel této značky se sešel se šamanem, který mu četl z dlaně a vnukl mu do hlavy nápad. Z nápadu se staly činy a díky tomu vznikla značka, která se postupně dostala do podvědomí lidí z celého světa.

Ženy nebudou moci odolat

To už by muselo být, aby žena odolala příležitosti pořídit si nějaký pěkný šperk. Jak je známo, ženy mají pro doplňky slabost a jen málokterá jim dokáže říci ne. Dámské šperky pocházející z pečlivé ruční práce budou ženám nesmírně slušet. Vybírat mohou z pestrého sortimentu, který zahrnuje elegantní prsteny, zajímavé náramky, lákavé náhrdelníky i neodolatelné přívěsky. Každá si tak dokáže najít takový šperk, který podtrhne její ženskost.

Muži se nebudou stydět

Dříve platilo, že se muži nošení šperků spíše vyhýbali. Jasně, byly tu výjimky potvrzující pravidlo, ale zpravidla to bylo tak, že šperky přenechávaly spíše svým drahým polovičkám. V současné době jsou však i pánské šperky velice žádané a stále častěji vyhledávané. A co víc - muži se za jejich nošení nestydí, ba spíše naopak! I oni mohou vybírat z rozmanitého sortimentu - nejoblíbenější jsou především náhrdelníky a náramky.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Česká republika
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667