S realitní kanceláří prodáte nemovitost raz dva!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 28.5.2018 | Reality, bydlení

Kdo někdy prodával nemovitost, ten nám dá určitě za pravdu, že je to běh na dlouhou trať. Na začátku sice máte trochu naivní představu, že všechno půjde jako po másle, ale jakmile dojde na realitu, tvrdě narazíte na zem. Prodat nemovitost prostě není jen tak. Ať už chcete prodat rodinný dům nebo byt, je určitě rozumnější oslovit realitní kancelář. Nejenže ušetříte spoustu starostí, ale i času.

Stačí jen správně vybrat

O realitních kancelářích koluje celá řada povídaček a předsudků, kterých se mnoho lidí drží doslova zuby nehty. Nejčastější názor je ten, že realitky hrabou pouze do své kapsy. Samozřejmě to není pravda, stačí si jen správně vybrat. Realitní kancelář v Praze, která má za sebou desítky let praxe v oboru, nespočet zkušeností a především silnou základnu spokojených zákazníků, myslí na spokojenost svých klientů, rozhodně ne na tu svou.

Nechte to na profesionálech

Realitní kancelář v Praze Happy House Rentals se na trhu s nemovitostmi pohybuje již slušnou řádku let. Během těch si dokázala vydobýt čestné a uznávané místo na pomyslném žebříčku, zároveň získala přízeň mnoha lidí, kteří do jejich rukou svěřili důvěru. Potřebujete-li prodat byt nebo dům, nechte to na profesionálech, kteří svému řemeslu rozumí a umí v něm chodit, jako ryba dokáže plavat ve vodě.

Má to spoustu výhod

Pakliže stále váháte, jestli se vám vyplatí spolupráce s realitní kanceláří, podívejte se nejdříve na její oficiální stránky happyhouserentals.com, kde najdete nejen výčet veškerých služeb, ale i kontakty, reference a zkušenosti. Ušetřit můžete spoustu času, který byste museli vynaložit na tvorbu fotek, jejich umístění i s inzerátem na internet, odpovídání zájemcům a prohlídky s nimi. Stejně tak se nebudete muset rozčilovat s papírováním, které realitní kancelář zhotoví a obstará za vás.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Česká republika
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667