Co všechno nabízí realitní kancelář?

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 28.5.2018 | Reality, bydlení

Realitní kanceláře se často potýkají s mnoha předsudky, které k nim lidé chovají. Mnoho z nich je totiž toho názoru, že realitní kanceláře myslí pouze na svůj prospěch, nikoli na prospěch zákazníka. Ne všechny realitní kanceláře ale lze házet do jednoho pytle. Například známá realitní kancelář v Praze Happy House Rentals má za sebou roky cenné praxe, spoustu nasbíraných zkušeností a především desítky spokojených klientů, kteří si její služby nemohou vynachválit. A co vy? Máte představu, s čím vším vám může realitní kancelář pomoci, nebo se také zuby nehty držíte nesmyslných předsudků?

Koupě a prodej

Dominantou realitní kanceláře v Praze je samozřejmě koupě a prodej nemovitostí, ať už se jedná o byty nebo rodinné domy. Soustředí se na okolí Prahy a samozřejmě i na její centrum, takže pokud hledáte bydlení právě v této tolik žádané lokalitě, pak víte, na koho se můžete obrátit. Realitní kancelář v Praze má pod svými křídly přes 13 000 různorodých nemovitostí, které jsou určené jak na prodej, tak samozřejmě i k pronájmu. Rozhodně tak je z čeho vybírat.

Pronájem

Velice oblíbenou službou je pronájem nemovitostí. Opět se může jednat jak o pronájem bytu, tak i o pronájem rodinného domu, což sice nebývá tak časté, ale v poslední době si tato možnost začíná získávat stále více příznivců. S realitní kanceláří Happy House Rentals tedy můžete najít zajímavé bydlení určené jak ke krátkodobému, tak i dlouhodobému pronájmu. Záleží pouze na vás, jestli hledáte bydlení na pár měsíců nebo na několik let.

Správa nemovitostí

V neposlední řadě zahrnují služby realitní kanceláře v Praze i správu nemovitostí. To je služba, kterou můžete využít v případě, kdy máte nemovitost, kterou nevyužíváte nebo například budete chtít odjet do zahraničí a nemovitost, kterou zde máte, nebudete chtít prodat. Více informací najdete na oficiálních stránkách kanceláře happyhouserentals.com, kde najdete i kontakt.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484