Podceňovat ochranné pracovní pomůcky by se vám nemuselo vyplatit

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 28.5.2018 | Průmysl, energetika

Povinnost nosit při práci ochranné pracovní pomůcky je nedílnou součástí drtivé většiny zaměstnání, které lze v současné době vykonávat. Pracovní pomůcky, speciální obuv nebo oblečení proto musí nosit dělníci, svářeči, kuchaři, hasiči, dokonce i pracovníci, kteří dělají se dřevem nebo ti, kteří opravují elektrické vedení. Není žádným tajemstvím, že mnoho lidí ochranné pracovní pomůcky podceňuje - a to je samozřejmě špatně.

Záleží vám na vašem bezpečí?

Možná i vám maminka už jako malým dětem kladla na srdce, že člověk má zdraví jen jedno a je potřeba o něco pečovat s maximální pečlivostí. Je pravda, že zdravíčko každý z nás dostane skutečně jen jedno a pokud se o něho řádně nestará, zadělává si na nepříjemné obtíže. Kdo chce být zdravý, musí myslet na své bezpečí a to nejen při běžném životě, ale především při práci, které věnujeme podstatnou část dne. A co vy? Myslíte na své bezpečí? Nebo je vám to tak nějak jedno?

Povinnost má svůj důvod

Povinnost nosit ochranné pracovní pomůcky má svůj důvod. Nadřízení zaměstnanců si to nevymýšlí jen tak pro nic za nic, naopak. Ochranné pracovní pomůcky slouží k tomu, aby vás ochránily před úrazem a možným nebezpečím, které vám při výkonu práce hrozí - ať už je to pád něčeho těžkého na nohu, úrazy rukou, které jsou asi nejčastější, nebo úrazy hlavy, jež mohou dopadnout velmi špatně.

Myslete o krok dopředu

Používáním ochranných pomůcek při práci myslíte o krok dopředu a jste tak vždy napřed před možným rizikem. Internetový obchod rucedozadu.cz se specializuje na různorodé pracovní pomůcky, které vám pomohou vykonávat svou práci bezpečně i pohodlně. Najdete zde pomůcky všeho druhu, stejně tak i pracovní obuv nebo speciální pracovní oblečení. V pestrém sortimentu si určitě dokáže vybrat úplně každý.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Česká republika
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667