Jaký dárek ke kulatým narozeninám pro tatínka?

Zadavatel: Jiří Kutal | 22.5.2018 | Sport, volný čas, zábava

Praha (Pressweb) - Začínáte být beznadějní při výběru dárku ke kulatým narozeninám Vašeho tatínka? Firma na zážitky Vám nabídne hned několik typů na dárek.

Jízda tankem jako dárek ke kulatým narozeninám

Milovníky vojenské techniky určitě nadchnete poukázkou na řízení bojového tanku – Premium. Pravděpodobně také Váš tatínek se jako mladý muž účastnil vojenského cvičení či povinné vojenské služby, kde si jízdu tankem vyzkoušel na vlastní kůži. Jízda v bojovém tanku Premium tak pro něj bude příjemnou nostalgickou vzpomínkou a vzrušujícím zážitkem v jednom. Navíc máte jistotu, že tento dárek obdarovaný jen výjimečně bude očekávat. Součástí zážitku je zapůjčení vojenského oblečení, prohlídka bojové techniky a především hodinový pronájem vozidla. Vše bude probíhat pod dohledem profesionálního instruktora. Na závěr obdržíte ruský diplom.

Adrenalin v krvi při flyboardingu

Nadšence sportu můžete překvapit voucherem na flyboarding, který v sobě snoubí adrenalinovou zábavu s pobytem na vodě. K flyboardingu nepotřebujete žádné specifické dovednosti ani znalosti, neboť vše pochází z Vaší intuice. Lákavá je zejména možnost proletět se deset metrů nad hladinou i pod ní. Novinkou je nový flyboard V4, díky němuž se můžete otočit kolem vlastní osy. V portfoliu společnosti Firma na zážitky najdete však bohatou škálu i jiných zážitků. Vámi vybraný dárek můžete darovat oběma Vašim rodičům a dopřát jim tak třeba romantickou plavbu s piknikem, relax v privátním spa nebo třeba soukromou lekci partnerské jógy. Ať už se rozhodnete pro jakékoliv zážitky, vždy se můžete těšit na radost v očích obdarovaných.

Jiří Kutal

Lesní 960