Airsoft - co jste o něm nevěděli?

Zadavatel: BEOM.cz | 21.5.2018 | Sport, volný čas, zábava
AirsoftPro.cz
Autor fotografie:

Oblíbili jste si hru, která se jmenuje airsoft, střílení z airsoftových zbraní? Potom byste určitě měli navštívit internetovou stránku AirsoftPro, což je vlastně airsoftshop, ve kterém najdete úplně veškeré vybavení potřebné pro hru. Jako první se začal airsoft hrát ve východní Asii a to proto, že pořízení reálné zbraně bylo v této zemi velice obtížné a proto spoustu zbraní dodnes pochází právě z této země.

Co to vlastně ten airsoft je?

Airosoft je, dalo by se říci, moderní druh sportu, kde po sobě dva a více hráčů střílí malé různobarevné airsoftové kuličky ze zbraní, které jsou replikami reálných zbraní. Střílet se dá čistě pro zábavu, nebo jsou už po České republice založené různé kluby, které si mezi sebou hraji na vojáky a dělají různé bojové mise.

Airsoft eshop nabízí celou řadu různých dlouhých i krátkých zbraní, výstroje a doplňků. Najdete zde jak zbraně manuální tak plynové a samozřejmě také elektrické.

Při hře je velmi důležité používat ochranné pomůcky a to hlavně obličeji, aby nedošlo ke zranění očí, těch má obchod v nabídce také velkou spoustu. Pokud se hře chcete věnovat na profesionálnější úrovni tak si určitě v tomto obchodě pořiďte i vhodné maskovací oblečení.

Obchod má většinu svého zboží skladem a tak na něj nemusíte dlouho čekat a expedice probíhá v co nejkratším možném termínu. Pokud si chcete pořídit veškeré airsoftové vybavení, tak v tomto obchodě najdete vše pod jednou střechou.

Airsoft – moderní druh sportu

Tento airsoft obchod je na velmi vysoké úrovni. Jejich pracovníci Vám ochotně zodpoví veškeré dotazy a rádi Vám pomůžou s výběrem nejen zbraně ale i ostatního potřebného příslušenství. Na nabízené výrobky také pravidelně pořádá akce a výprodejové slevy. Nad určitou částku zde také máte dopravu zcela zdarma. Takže Vám už nic nebrání nakupovat z pohodlí Vašeho domova.

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
Obrázek uživatele BEOM.cz