Praktické a stylové jednorázové nádobí

Zadavatel: BEOM.cz | 21.5.2018 | Obchod, e-commerce
Xobaly.cz
Autor fotografie:

Blíží se léto, čas festivalů, venkovních oslav a grilování a pro všechny tyto příležitosti se nejvíce hodí jednorázové nádobí. Skvělé je v tom, že když máte třeba pozvanou velkou spoustu lidí nemusíte se starat o mytí nádobí a vše se po oslavě vyhodí do koše. Jednorázové nádobí můžete nakoupit například v internetovém obchodě Xobaly, který je na trhu už dlouhou řadu let a zabývá se jak prodejem tohoto nádobí tak i různých hygienických pomůcek, sáčků, tašek a veškerého obalového materiálu.

Skvělé nádobí pro velké oslavy či party

Mezi jednorázové nádobí se neřadí jen talíře, ale také misky, skleničky, jak na limonády, pivo tak třeba i na víno či destiláty, jednorázové příbory, či různé přepravní boxy na jídlo. Velikou výhodou tohoto nádobí je, že když se Vám rozbije tak nezanechá žádné střepy o které by se mohl kdokoli zranit. Jednorázové nádobí si v internetovém obchodě můžete vybrat buď v plastové nebo papírové verzi. Toto nádobí ocení opravdu každý jak pro menší zahradní party s přáteli tak i velké cateringové firmy, které pořádají různé rauty. Velikou výhodou jednorázového nádobí je zajisté také jejich cena, která je, dá se říci, v řádech haléřů či korun, kdy třeba jeden papírový talíř v tuto chvíli vyjde na 0,30 haléřů. Po skončení akce se dá nádobí jednoduše recyklovat.

Pokud potřebujete jídlo odnést sebou či dát někomu tzv. výslužku pořídíte pro tento účel v eshopu i různé boxy na jídlo, které slouží na přepravu. V nabídce má tento obchod i designové papírové talíře s potiskem, které zazáří třeba na dětské oslavě narozenin.

Nádobí, které nemusíte mýt

Pokud Vás nebaví jezdit po obchodech a vybírat věci na zahradní oslavu, tak je pro Vás nákup v tomto obchodě tím pravým. Vybrat si zde můžete jednorázové nádobí od tácků až po příbory. Mimo tohoto sortimentu zde můžete nakoupit i třeba tašky, folie či papírové obaly.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
Obrázek uživatele BEOM.cz
V oblasti online marketingu se pohybujeme již více jak 7 let, spolupracujeme s největšími českými vyhledávači Seznam a Google. Věříme, že díky našim znalostem a zkušenostem můžeme nabídnout pomoc Vaší firmě s růstem. Ke klientům přistupujeme individuálně. Zajímají nás Vaše záměry a cíle, abychom... vice ›
BEOM.cz
Česká republika
info@beom.cz